Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stewardessa:-)

wady waszych facetow

Polecane posty

Jak w temacie:-) jakie sa najwieksze wady waszych facetow? Mojego; - wszystko wie najlepiej - uzala sie nad soba -nie jest romantyczny...;( -troche maminsynek - czasem traktuje mnie jak "gorsza" od niego, , ma poczucie wyzszosci

Gość jhgfwefgwes
-nadmiernie romantyczny (tak, tak- to moze tez czasami doskierac) -jest pedantyczny -je w nocy slodycze i znajduje np.chałwe bez opk.pod poduszka -czasami ma zagrywki hipochodryczne, ma 2 metry wzrostu i czasami mowi mi "wiesz kochanie kreci mi sie w glowie bo na tej wyskosci jest mniej tlenu".... :O

Gość camay
najpierw trzeba mieć faceta

Gość jhgfwefgwes
a poza tym to moj maz, - i tak jest cudownym czlowiekiem, a takie wady to nie wady :D

Gość asasdas
poplulam monitor z tych 2 metrow hehehehe

Gość ja mam taki
-gdy chce mu doradzic to wie lepiej a pozniej ciezko mu sie przyznac ze mialam racje - spoznia sie

Hahahaha mniej tlenu. A co sadzicie o wadach mojego? Czasem zastanawiam sie czy od niego nie odejsc, jestesmy w zwiazku 3 lata od 1.5 mieszkamy razem... jest mi ciezko zaakceptowac jego wady.

Gość wefwerfwewrew
Co was w tym śmieszy? Im wyżej tym mniej tlenu, dlatego w górach łatwo zasłabnąć :O

Gość nie gwałci i nie bije
Myśli kretyn, że kobiety lubią po dobroci. Pedał :-O

Gość mialam meza alkoholika
Odeszlam od niego

Gość Anakaram
Jak mu nogi smierdza albo ma ser pod napletem.

Gość kasik4568
Moj miewa humorki jak baba w ciazy...;/

Moj ma podobnie,wiecznie on ma racje i mam sie mu podporzadkowac... ehh gdybym tak chciala to poszukalabym sobie araba.. nie mam juz sily z tym walczyc. Moj na szczescie nie uzywa wulgarnych epitetow skierowanych do mojej osoby ale i tak mzm go juz nieraz dosyc ;( czasem sobie mysle,ze nie ma to jak byc singlem...

Gość wredniucha10
z tego wniosek, że faceci traktują was jak gówno, a wy się cieszycie, ze w ogóle ktoś na was spojrzał

Gość kladii
Dziewczyny to jest nic..moj ex maz stosowal wobec mnie przemoc fizyczna i psychiczna... ale na szczescie uwolnilam sie od tyrana

Gość wredniucha10
ale wybrałaś hoojowo

Wredniucha nie narzekalam i wcia nie narzekam na powodzenie,jest jednak wiele dobrych chwil chwil ktore biora gore gdy mysle o rozstaniu..choc pewno juz nie dlugo, tak nie da sie zyc.

Gość mój jest cholerykiem
czasami wręcz nie daje rady i myśle by sie z nim rozstac

Hdgy. Wspolczuje ;(( oby sie w pore opamietal... kobieta tez wiecznie nie bedzie znosic takich rzeczy...

Nikt nie jest swiety, skoro jest ze mna to widocznie najgorsza nie jestem,wrecz przeciwnie kiedys po awanturze zerwalam z nim, miesiac mnie odzyskiwal i plakal jak to mu ze mna dobrze,ze blaga o ost. Szanse. Kazdy ma wady ale sek w tym aby te wady dla drugiej osoby byly zaleta.. lub bynajmniej nie ranily 2 osoby...

Gość bobbobbob
Ciebie najwidoczniej dobilo to ze sie plaszczyl i poczulas wladze nad nim Stracil w twoich oczach co?

Gość gupia pipka
oj no mój to ma jedną podstawową wadę - nie mówi co mu na sercu leży, przez pół roku jest sielanka a później przy byle sprzeczce cała lawina, od poważnych "zarzutów" do najdrobniejszych rzeczy. Jest temieszanką flegmatyka z cholerykiem, bardzo nietypowe połączenie :P Czyli jak spokój to spokój, ale jak się zacznie ta wyżej wspomniana lawina pretensji to do bunkra i uciekać aż minie. Zazdrosny o przeszłość, już nawet nie sami byli partnerzy z którymi przecież nie utrzymuję kontaktów, ale i dani koledzy, czy samo to że x lat temu umówiłam się z kimś na randkę przez internet :D Ma bardzo trudny charakter, a ja jestem nie lepsza, też niejest ze mną łatwo żyć. ALe mimo to jest najlepszym facetem na świecie :)) I chociaż aktualnie jesteśmy pokłóceni i w zasadzie chyba obydwoje nie wiemy na czym stoimy to nie zamieniłabym go na żaden inny "model" :)

Gość thomaaassss
hahah tak kurva znajdz se araba, on cie uratuje i nawet wywiezie daaaaleko stad. a jaki na poczatku bedzie romantyczny, az do wyrzygania

Gość gupia pipka do hdgy
e tam musisz przywyknąć, ja już się nauczyłam że jak nie odbiera to jest zajęty i ne przeszkadzam... no dobra czasem przeszkadzam i się dobijam aż odbierze, a jak odbiera to się tylko droczę bo już wiem że nie ma się o co wściekać - ten typ tak ma :P

Gość bobbobbob
Pierwszy raz widze taki poglad wady jednego zaleta dla drugiego

Gość bobbobbob
np rozrzutnosc jest wada dla ciebie moze byc zaleta jesli obdarowywal cie drogimi prezentami o to chodzi?

Gość Bbshjxjjcjsjhd
Bobbobbob-chodzi raczej o to,ze np.bycie pedantycznym jest dla drugiego pedanta zaleta a dla osoby lubiacej artystyczny nieład moze pedanteria być wadą.

Thomas czytaj ze zrozumieniem , bobbobbob to Ty jeszcze malo w zyciu widziales. Chodzilo o to,ze np ja i moj partner mamy tam jakies swoje " widzi mi sie" i nam one odpowiadajac a bedac z kims innym bylyby uznawane za wady, ktos tu podal fajny przyklad z ta pedanteria. Teraz rozumiesz? Hdgy 3 maj sie :* on musi teraz ochlonac,daj mu troche czasu z jutro na spokojnie z nim pogadaj,ze zwyczajnie sie martwilas czy nic sie mu nie stalo...ehh faceci to maja zero empatii

Gość patolamanola
Większość kobiet tutaj jest masochistkami, .... nie mogłabym być z facetem, który ma do mnie takie odzywki, myślałam że temat będzie np o kulkowaniu skarpetek i rzucanie w kąt (to mnie wkurza w moim) a tu same patologie są;d