Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladioooooł

pytanie o strój na koncert

Polecane posty

Gość ladioooooł

Od razu mówię, że jest to koncert hip-hopowy. Jeszcze nigdy na takim nie byłam, więc nie chcę z siebie zrobić pośmiewiska. I nie chcę się też stroić, czy coś, tylko normalnie się ubrać i dobrze się bawić :) myślałam o zestawie rurki+koszulka i nie wiem jakie buty ubrać, bo myślę, że w adidasach będzie mi zimno. A wyboru też nie mam, bo takie za kostkę z wywijanym futerkiem i glany. Emu oczywiście na starcie skreśliłam :D Doradzi ktoś?

Gość w klubie czy open air?i kiedy?
w kazdym razie uwazaj na nogi, buty musza chronic stopy, zadnych z odkrytymi palcami

Gość August the 1st
Gdzie ten koncert jest? W hali ? Na dworzu? W klubie?

mnie najbardziej smieszy jak na koncert rockowy przychodza laski w sukienkach i szpilkach, moze to normalne a moze finska specyfika jak widac wszystko przyjdzie przez bramke, zeby tylko bilet miec i ew. dowodzik jak ktos ma takie szczescie ze nie chca go wpuscic

rurki i tshirt jakis crazy jest ok, nie za cieplo bo sie spocisz, buty takie zeby palcow u nog nie stracic

Gość ladioooooł
nie no w szpilkach to się można pozabijać, głupota totalna :o koncert jest dzisiaj, w klubie i jest zimnooo na dworze :D

Gość ladioooooł
to jak z tymi butami?

Gość August the 1st
Ubierz te adidasy w takim razie. Chociaż je wypierzesz jak Tobie podepczą. W tłumie to wszystko może się zdarzyć. W tshircie i rurkach będzie ok.

Gość ladioooooł
Tylko moje to są takie typowe glany tzn ciężkie i ze śrubami i nie wiem czy to pasuje, bo sumie to one nie są za bardzo joł :D:D

Gość ladioooooł
no właśnie na zewnątrz zimno i śnieg ...

to wez te dugie z futerkiem.ja sie wybieram na koncert za 2 tyg, pewnie w kozakach ocieplanych bo zapowiadaja nawet minus 20

Gość ladioooooł
Kurdę, troche głupie problemy :) nie mam po prostu takich zwykłych, uniwersalnych butów na zimę. Skłaniałabym się w sumie ku tym adidasom, ale mróz taki że chyba sobię odpuszczę...

Gość gość
kup sobie jakas koszulke uniwersalna, np tu masz duzy wyboor http://chillout-shop.pl/4-kolekcja-damska i bedziesz ja mogla roznie laczyc :) jedna rzecz a mozna robic kilka zestawow fajnych, ja tak robie ;) mam juz spora kolekcje