Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość folissskka334

szukuje sie druga fala emigracji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość folissskka334

juz nie zarobkowej a przetrwaniowej!!!!!! wyjezdzamy na kanada, i skandynawia, uk sie przejadla ale ciagle deklaruja sie ze jada nawet tam, mam wrazenie ze nikt nie zostanie wplJestem emigrantka od roku zarabiam 2700e myjac kible wnorwegiii i kazdego dnia dziekuje ,ze mam ta prace, kto jescze??wyjezdza na dniach?

Gość hhh56w irlandi za tyle godzin
ja juz jestem:) ale zmieniam kraj

Gość to proste że
przetrwaniowej ....smutne ale prawdziwe ,ostatni zgasi światło

Gość mamusa zdrowwa42
ja chcilam wyjechac ale ciaza:)

Wyjazd za granicę za kasą z pewnośćią jest jednym z najsłabszych rozwiązań! Ja i mnóstwo moich zanjomycyh świetnie zarabiamy w Polsce, przy swojej rodzinie, we własnym domu. Idziecie na łatwiznę, ale - tak naprawdę - tworzycie sobie jeszcze większe problemy. A wystarczy usiąć na chwilę i się zastanowić. Zadać sobie pytanie - jak ja mogę zarobić potrzebne mi środki? Jeśli ludzie płacą za coś co im jest potrzebne, to co takiego ja mogę im zaproponować żeby zapłacili mi tyle pieniędzy ile jest mi potrzebne? Kiedyś zadałem sobie takie pytania, poszukałem na nie odpowiedzi i znalazłem świetny sposób na zarobienie dosłownei każdych pieniędzy! Czego ludzie poszukują najcześciej? Pieniędzy, prawda? Bo im zawsze na coś brakuje. Mając więcej pieniędzy sami sobie kupią to, czego potrzebują. Nie jestem rządem czy bankiem centralnym tego kraju, więc po prostu dać im pieniądze nie mogę. Zresztą, gdybym wówczas miał pieniądze by komuś dać, to nie potrzebowałbym je zarabiać. :-) Pomyślałem sobie - a jeśli dam im dobrą możliwość zaoszczędzić pieniędzy na tym, co używają na codzień? Przecież zaoszczędzony pieniądz to zarobiony pieniądz. Jak dobrze zaoszczędzą, będą mogli kupić sobie to, na co im brakuje. Za takie coś powinni zapłacić, prawda? I tak się stało! Dzisiaj oferuję ludziom coś, co daje im sumę dodatkowo zachowaną w portfelu w wysokości około 2 średnich krajowych pensji rocznie. Dostaję za to około 500 zł od osoby. 10 osób miesięcznie i 5000 zł łąduje w kieszeni. I nigdzie nie muszę jechać do pracy! :-D

Gość htr
5tyś. śmiechu warte, ja mam 10tyś i mam zamiar wyjechać. I nie dla kasy. W tym kraju nie ma przyszłości. I co ty z tymi pięcioma potrafisz zdziałać skoro z 1 000 musisz odłożyć na emeryturę i lekarstwa, które coraz częściej są nierefundowane. Koleżanki mama 1000zł płaci za leki na serce, bo w innym wypadku musiałaby leżeć w szpitalu. I nikt nic nie poradzi na to. Tu wszystko jest do dupy i dlatego ja też spierdzielam bo nie zamierzam umierać przedwcześnie w fatalnych szpitalnych warunkach.

Gość gość
masz racje, z 5000tys zl miesiecznie nie da sie przezyc, odlozyc i zapewnic przyszlosci dzieciom. Wiec osoba, ktora pisze, ze z 5tysiacami zl w polsce jest szczesliwa, o gratulacje. Zobaczymy jak dlugo? W Pl zycie wyglada tak. ze albo czegos dorobisz sie nielegalnie, albo dostajesz od rodziny cos na "dobry poczatek" malo jest ludzi, ktorzy o wlasnych silas sie czegos dorobia. chyba, ze jezdza za granice, i wracaja do domu raz na 2tyg, raz na miesiac... szara polska rzeczywistosc...