Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona30

Jak mąż wyjedzie sam za granicę to już po związku!

Polecane posty

Gość porzucona30

Wyjechał we wrześniu.Miał przyjechać na święta,nie przyjechał.Chciałam jechać do niego ale nie chciał żebym przyjeżdżała i kręcił że szkoda pieniędzy bo przyjedzie po nowym roku.Teraz kręci że może na wielkanoc ale jeszcze nie wie.W dodatku przestał dzwonić choć na początku dzwonił niemal codziennie a jak ja dzwonię to rozmowa trwa góra minutę,dwie w czasie której jest bardzo oschły. Chyba znalazł tam bratnią duszę :(

Gość nie cierpię zimy...
uuu chyba musisz z nim poważnie pogadać :O

Gość malasmutakrolewna
wpolczuje :( mnie tez chlopak kiedys zostawil po trzymiesiecznym wyjezdzie za granice a bylismy para przez trzy lata. Teraz juz mam nowa milosc i znacznie lepiej nam sie uklada, jestem szczesliwa Tobie tez tego zycze.

Gość porzucona30
Chcę ale olewa mnie. Nie zachowuje się jakby tęsknił :( Chciałam wziąć urlop z pracy i pojechać do niego na święta na swój koszt ale stwierdził że szkoda pieniędzy a przecież to ja bym sobie kupiła bilet.

Gość porzucona30
W dodatku nie jest brzydalem więc podejrzewam że to koniec naszego związku :(

Gość dsaskfcn
my z moim przysiegalismy sobie, ze nas nie spotka to co innych i jego wyjazd nas nie rozdzieli...jestesmy po rozwodzie :D wyjazd partnera za granice to koniec zwiazku niestety.

Gdybym ja miał możliwość wyjazdu granicę do pracy, na pewno nie wracał bym w czasie wolnym. Przez telefon też nie lubie dużo mówić...

Gość Borys_Śląsk
Przystojny facet zawsze znajdzie jakąś kobietę nie ważne czy Polak czy nie taka prawda. Zresztą ładna kobieta też :)

Gość Zuzanna Amelia & 26
To co piszesz brzmi nieciekawie. ja bym pojechala na wlasny rachunek i sprawdzila na miejscu co sie tam dzieje. Moze nie warto czekac a moze mozna jeszcze jednak zawalczyc o ten zwiazek ? Lepiej wiedziec na czym sie stoi.

Gość jedz tam bez uprzedzania
go i zobacz co jest grane

Gość porzucona30
Poczekam do kwietnia.Jak przyjedzie na wielkanoc to dobrze a jak nie to spotykamy się sądzie choć nie chciałabym tego ale czasem nie ma innej możliwości.

Gość dawna znajoma
to nie prawda, że odległość kończy miłość, jeżeli jest prawdziwa, przetrwa....jestem w takiej samej sytuacji jak Ty, może nawet gorszej, mój partner jest kilkanaście lat poza krajem, ja w kraju, kochamy się i nawet przez myśl nie przejdzie żadnemu z nas zdrada......... dzwonimy do siebie dwa razy dziennie rano i wieczorem, wszystkie święta, urlopy i dłuższe weekendy spędzamy razem..... a za rok moje szczęście wraca :-) Trzymaj się i pamiętaj, jeżeli była to prawdziwa miłość przetrwa......