Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenqqa

ciąża, miesiączka

Polecane posty

Gość malenqqa

mam problem, nie wiem co sie dzieje, mam nadzieje, ze pomozecie mi. miesiaczke mam zawsze regularna, (30-31dc). okres powinnam dostac 16-17 stycznia, wyjatkowo bolaly mnie cale piersi, gdzie zawsze mialam bardzo wrazliwe sutki, oprocz tego mialam chwilowe bole brzucha( tak jak bym miala za chwile dostac okres), jednak miesiaczka pojawila sie dopiero 38dc. martwi mnie to, ze jes wyjtkowo skąpa oraz pojawily sie male skrzepy (ktore mnie martwia) i odczowam klucia w lewym jajniku. dodam jeszcze , ze test ciążowy robilam 35dc i wyszedl negatywny. czy ktoras z was miala moze podobnie? wizyta u ginekologa dopiero za tydz a ja nie wie juz co mam myslec.

Gość hahahahahahahahahahhahaahhaha
Jaka ciąża??? Masz okres,to w ciąży nie jesteś...Do tego negatywny test. Czasami normalne,że się spóźni i normalne jest też to,że jest słabszy... Każdy okres jest inny.Więc ten może być slabszy. Nie raz tak miałam. Może miałaś cykl bezowulacyjny.Miesiączka wtedy przychodzi później i jest słabsza.

z tego co się orientuje to okres mozna miec w ciąży nawet do trzech miesiecy. a testom tez nie mozna zbytnio ufac bo nie u jednej kobiety moze wykazac ciąże juz w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki a u innej po tyg lub później

Nie! Nie można mieć w ciąży "okresu" można mieć plamienie lub krwawienia! A co jest co innego...i w takim ciążowym krwawieniu nie ma skrzepów,bo nie ma co się złuszczyć! Poza tym już w 35 dc test by wyszedł prawidłowo... Coraz więcej dzieci wchodzi na kafe i zadają durne pytania...:/

miesiaczka a skąpa miesiaczka to jest roznica! a skrzepy moga sie pojawiac, poniewaz organizm kobiety a przedewszystkim macica musi sie przygotowac na rozwoj plodu. dlatego w wielu przypadkach kobiety na poczatku ciazy odczowaja bol brzucha, poniewasz macica oczyszcza sie.

Myślisz,że przez krwawienie w ciąży macica przygotowuje się do rozwoju płodu???hahahahha PADŁAM!!!!:D

I jeżeli chcesz się wypowiadać na forum,to warto zajrzeć do słownika ortograficznego:D!!!

Niech ktoś coś napisze,bo ja już nie mam do niej siły...:D Widać,że bardzo chcesz mieć dziecko...ale w ciąży nie jesteś! Okres+negatywny test zrobiony po okresie spodziewanej=brak ciąży!

z tego co wiem , forum jest do tego, zeby sie wypoowiadac na dany temat a nie obrazac ludzi!

Gość Padłam po tym co tu
Ale jak wejdzie tak pusta panienka jak Ty to aż żal Cię nie wyzwać od idiotki!!!

Gość autorko
jestes idiotka!!!

Gość lepiej zeby
takie baby jak ty sie nie rozmnazaly:D

malenka ...co ty pierdolisz? test wykaze ciaze juz w dniu po spodziewanej miesiaczce...a skoro dostala i test bnyl negatywny to znaczy ze ciazy nie ma...

Gość po pierwsze............
to nie ma w ciąży okresu! Po drugie macica w ciąży się nie oczyszcza! Po trzecie masz okres i negatywny test! Po czwarte nie napisałaś w których dc się kochaliście...

Jej można tłumaczyć jak krowie na granicy:/ Do tego napisała,że w ciąży macica się OCZYSZCZA i dlatego można mieć okres:D

Gość autorko
napisz jeszcze coś śmiesznego:D

Gość Zaniepokojona!!
Mam problem. Mam 20 lat. Miesiaczka zposnia mi sie okolo 7dni. Dodam ze od jakis 2-3 tyg mam dosc ostra biegunke i czesto oddaje mocz. Czym to moze byc spowodowane? Dodam ze ostatnio zmienilam prace i pracuje w sumie w jednej pozycji przez 9h i w dosc zimnym pomieszczeniu a po 2 ostatnio bralalam tabletki dopochwowe na zapalenie. Proszeee o pomoc!!