Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoooooozcie?

kobitki, co na naturalne powiekszenie ust?

Polecane posty

Gość pomoooooozcie?

cos pielegncyjnego , jakies serum czy krem na bazie kolagenu, nie gowno z Eveline z kwasem mrowkowym tylko co co dziala powoli i dlugo

Gość lmfpppvv
niestety nie znam , a sama bym chetnie sprobowala:)

Gość życie to nie jebajka
może jakaś reakcja alergiczna? możesz też spróbować odkurzaczem :O🖐️

Gość Kkkfddddjjhdrr
Swoim tluszczem chyba a nie.....

Gość kokoszka matrioszka
podobno od noszenia aparatu na zęby wargi lekko odstają i dzięki temu usta wydają się większe. Gdyby był naturalny sposób to nie byłoby zabiegów wypełniających.

Gość gość
Sposób na piękne , gładkie i duże usta- nakładamy na usta dużą ilość pomadki, lub wazeliny i szczoteczkę do zębów delikatnie przez około 2 minuty, jeździmy po wargach. Czasami lekko dociskamy żeby usta się złuściły. Następnie zmywamy wazelinę lub pomadkę. Najlepiej ten zabieg robić na noc jeszcze przed snem nanieść na usta gruba warstwę kremu lub balsamu na bazie miodu lub samego miodu.

Znam ten sam sposób co WaniliaiPieprz. Staram się robić taki zabieg co najmniej raz w tygodniu i daje naprawdę fajne rezultaty. Oczywiście nie powiększa ust, ale sprawia, że są miękkie i delikatne.

nic nie powiększy Ci tkanki na ustach ani nie sprawi ze fragment skóry Ci wspaniale urośnie. Chyba że sobie cos do srodka wstrzykniesz. Ewentualnie błyszczyk, dobry make up.I tyle.

Gość Paulina usta
Próbowałam kilka sztuczek na piękne usta, ale to tylko efekty na chwilę. Zdecydowałam się na naturalne powiększeniu ust w gabinecie med. estetycznym. Przypadkiem trafiłam po obejrzeniu u znajomych ust. Tak znajomych, bo nazbierało się 4 koleżanki mające z dnia na dzień fajne usta. Nie zauważyłam od razu. Dlaczego? mają tak ładnie dopasowane a każda mimo wszystko inne. Skusiłam się w grudniu i mam poprawiony kontur a chciałam wypełnienie. W moim przypadku posłuchałam i dobrze, bo wyglądają na większe a tylko po tzw. czerwieni zrobione. Lekarz powiedział, że nie potrzeba mi nic więcej. Zadowolona polecam drmarusza.pl