Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochamJĄ

Jak ją odzyskać co robić ??

Polecane posty

Gość KochamJĄ

Witam w wakacje poznałem dziewczyne od razu mi się spodobała zaczołem do niej przyjezdzac spotykaliśmy sie naprawde myślałem o niej poważnie i nadal myśle wspólne wyjścia itp. zakochalismy się w sobie było super nigdy wczesniej do żądnej dziewczyny tego nie czułem i nadal czuje, popełniłem błąd ktorego strasznie żałuje pokłuciliśmy się powiedziała mi że to koniec że chce żebyśmy byli przyjaciółmi ja sie wkurzyłem pojechałem na impreze i sie z jakąś laską podobno całowałem byłem pijany prawie nic nie pamiętam przysięgam !! żałuje tego strasznie kocham ją bardzo i tylko z nią chce być nie moge o niej zapomnieć sni mi sie po nocach co robić ?? przepraszałem kwiaty kupowałem prezenty mówiła że przemyśli ale nic nie odzywa sie do mnie a ja ją tak kochamm już prawie 3 miesiące mineło doradzcie cos !!bo zwariujee

Gość nomanoma
co odeszło to nie wróci, odrzuciłeś jej przyjaźń więc już na nic nie licz bo koleją rzeczy teraz ona odrzuca ciebie

Gość Madison_007
Skoro kochasz to walcz. Jedź do Niej i powiedz co czujesz

Gość KochamJĄ
Kocham Ją Bardzo brakuje mi jej strasznie nic mi nie wychodzi teraz w życiu i w pracy cały czas myśle o niej chodze w nerwach i ogólnie żle sie czuje z jej bratem sie zakumplowałem próbowaliśmy wszystkiego ale tak naprawde to nawet z nią nie porozmawiałem żeby jej powiedziec jak bardzo ją nadal kocham i że mi na niej zależy tzn pisałem sms ale to nie to samo były próby takie prezenty ale ona uciekała krzyczała że nie chce mnie znac itp ale wydaje mi sie że tak nie myśli widziałem to w jej oczach myśle żę ona nadal coś do mnie czuje czemu nie chce mi wybaczyć ??

Gość KochamJĄ
ze mną jest jeszcze taka sprawa żę jestem strasznie nieśmiały ogólnie jakoś nie wiem jak z nią teraz porozmawiać bo ona sie wkurza i co na siłe czy jak ?? ona czasami by chciała sie spotkać pogadać bo mi mówił jej brat

Gość gość
przeżyłem z kobietą 11 lat z tego 3 w małżeństwie Az w koncu spakowała się i odeszła... o pozostawionych facetach nikt nie mówi.........ja nie poddałem się. I ją odzyskałem. Zrobiłem to dzięki rytuałowi miłosnemu ze strony którą znalazłem w Internecie http://urokmilosny24.pl