Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sillyrabbit

Nietypowe objawy

Polecane posty

Gość sillyrabbit

Cześć wszystkim! Przejdę do rzeczy. Od paru dni mam bardzo uciążliwe objawy : -pojawiające się siniaki (bez urazów mechanicznych) -silne zawroty głowy ( raz zdarzyło mi się przez to zwymiotować) -mdłości -ból podbrzusza( jak przy okresie) i kłucie w okolicy lewego jajnika (chociaz to moze byc spowodowane akurat tym,ze mam dni płodne) -problemy z koncentracją -zmęczenie ( spię po 8-9 h, ale jestem niewyspana). Wiem,ze wiekszosc z tych objawów wskazuje na ciąże,ale u mnie jest to raczej niemozliwe (jestem dziewicą). Jestem wegetarianką (pare objawów wskazuje na anemie). Może któraś z Was też jest wegetarianką? Ktoś miał podobne objawy? Dodam, że mam 20 lat i powodem raczej tez nie jest stres ( lekka sesja- polibuda ;) ) Pozdrawiam

Gość ujv6hy
Nie mam pojęcia, co to może być, ale są to dosyć poważne objawy. Idź do lekarza.

Gość sillyrabbit
idę,idę . niestety dopiero w poniedzialek ... i pewnie jeszcze trochę poczekam na wyniki badania krwi ...

Gość ujv6hy
Nie uderzyłaś się może w głowę? Bo od tego można właśnie mieć zawroty głowy, mdłości, brak koncentracji...

Gość sillyrabbit
tak, zdarzaja mi sie takie 'wypadki' ale nie są to szczegolnie mocne uderzenia ;) mocne uderzenie w głowe miało miejsce u mnie jakies 6 lat temu (upadek z konia)

Gość kroliczkihehe
inne objawy (samoistne siniaki) nie wskazują na to zeby powodem bylo uderzenie w glowe

Gość sillyrabbit
te siniaki pojawiają się na głównie na rękach i nogach..