Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysoki i brzydki

Wysoki.wrażliwy ale brzydki chłopak chciałby poznać przyjaciółkę.

Polecane posty

Gość Wysoki i brzydki

Hej jestem 23letnim.bardzo wysokim i szczupłym.inteligentnym.wrażliwym chłopakiem.. Niestety moja wadą jeśt brzydka twarz.. Jeżeli jakąś dziewczyna byłaby zainteresowana poznaniem kogoś takiego.pomimo mego wyglądu-ponoć dziewczyny bardziej patrzą na facetów pod kątem charakteru.to proszę o kontakt sebkas@onet.eu.pozdrawiam serdecznie

Gość PiesCie
Dobre! wreszcie się okaże, ile prawdy w tym jest, że kobiety nie patrzą na wygląd.

Gość yxcvbnmlkjhgfdsaqwertzuiop
teraz akurat jestem troszke zajeta :)...mozesz mu tu ale zastawicc gg o ile masz? i chesz troche pogadac :) pozdrawiam

Gość karol z emeraldu
i co, napisała już jakaś???

Gość Wysoki i brzydki
Przykro mi.nie mam numeru gg..jeśli chodzi o mnie.to mieszkam na południu Polski.mam 192cm.jestem osoba pełną kompleksów-wiem-ale jak wciąż jeśt się odrzucanym przez wygląd i słyszy się niewybredne komentarze osób nawet spotykanych na ulicy-ciężko o pozytywne myślenie o sobie. Nienawidzę osób.które oceniają innych przez pryzmat wyglądu.. A niestety takich pustaków jeśt mnóstwo.. Może to wina mediów kreujących taki lub inny model idealnego człowieka.może brak odwagi do innego myślenia a może wrodzony narcyzm innych osób.. Ja jednak wierzę że istnieją dziewczyny myślące inaczej.. Bardzo chciałbym być dla kogoś ważnym:) by ta osoba wiedziała że może zawsze na mnie liczyć.. Bardzo chce kochać i być kochanym..bo miłość jeśt sensem życia.a mając ukochana osobę blisko siebie-możemy wszystko

Gość nie piszcie bo to ten
POPIERDOLONY brzydki sebastian. psychicznie chory typ,który tylko użala się nad sobą. masz huju tępy coś z głową--pisałeś tu miliony razy i jeszcze żadna nie chciała cię poznać???? to daje do myslenia. jesteś psychicznie chory i odstraszasz ludzi od siebie.

Gość Airplanes Like Stars
Ja moglbym z kims pogadac:( Niesjetm sympatyczny, nie jestem chyba brzydki, dosc wysoki. Ogolnie jestem usmiechniety jednak teraz jestem w duzym dolku i chyba sobie nie radze:(

hmm ale przeciez jest niemozliwe aby bylo zas tak zle?...moze wlasnie tu zrobily swoje te kompleksy....trzeba zupelnie sie zresetowac i zmienic nastawienie :)...wiesz duzo tez zalezy od psychiki...no i mowisz ze jestes wysoki...i i wisdisz masz juz pierwszy atut..wiec trzeba na tym budowac...mozesz przeciez zaczac kariere na silce i wykreowac sobie taka sylwetke przy ktorej wyszytkie szampony beda mogly sie schowac ;) i to poczatek.... po prosu misisz chciec i inaczej sie do tego ustosunkowac moze :))...no ja jestem mistrzynia chaosu :D..zapomnialm wszystkie hasla ://...nie che sie mi zakladac nowe a prywatnego sorrki Ci nie wyszle wiec jak by sie Ci chcala pomajstruj z tym gg :)

masakryczne zycie:( nie mam nawet komu sie wyzalic

Gość Wysoki i brzydki
Cóż myślę że podawanie dokładnego miejsca zamieszkania jeśt bez sensu-bo kontakt można utrzymywać mieszkając nawet na dwóch krańcach Polski:-) ale blisko Rzeszowa.. Cóż.nie rozumiem ataków niektórych osób.. Jeśli kogoś boli to że tu pisze-może tu nie wchodzić..

Airplanes Like Stars slucham?

Gość Wysoki i brzydki
Cóż moja waga w sumie nie jeśt taka kiepska-więc trochę siłowni i byłoby ok:-) ale obecnie nie mam na to czasu-niedługo wyjadę za granicę na jakiś czas by wyjść na prosta finansową..ale po powrocie chciałbym wkoncu znaleźć kogoś.kto doceni moje wnętrze..co do psychiki-fakt.mam bardzo słaba psychikę..jako dziecko z dda-ojciec alkoholik.ciągle wyzwiska i wyrzucanie z domu w nocy za byle co-ciężko mieć wrodzone poczucie wartości..wiem co czują osoby.które chcą skończyć z sobą..bo czują się niepotrzebni..nikomu..sam kiedyś próbowałem..po tych chwilach zostały mi tylko blizny.. Naprawdę wiem jak życie potrafi boleć..

Z daleka od domu, niedawno olany przez kogos na kim mi zalezalo i takie tam. Strasznie sie zle z tym czuje i jest mi ciezko

Gość anastazjaaaaaaaaaaaaaaaa
Airplanes Like Stars - a Tobie co?? ja dzisiaj tez sie masakrycznie czuje, ale staram sie jednak myslec pozytywnie. Im bardziej przypomina mi sie cos smutnego tym bardziej staram sie pomyslec o czyms przyjemnym. Ale to ciezko tak, wiadomo..;d dzis jeszcze z roboty mnie wylali za glupia pomylke :D i nie wiem kiedy znajde nastepna..

Studia zagraniczne, daleko od domu i co najgorsze podobal mi sie ktos bardzo i nie wyszlo. Wydawalo mi sie, ze wszystko idzie w dobrym kierunku jednak z dnia na dzien nie wyszlo:( Jak sie zauroczylem:(

no coz przykro mi :) i jednemu i drugiemu :)...

Wysoki i brzydki - z kobietami to jest, ze lubia facetow silnych i zdecydowanych a nie uzalajacych sie nad soba :) ale na pewno znajdzie sie w koncu taka, ktora Ci pomoze wyjsc z tego dolka, byle zebys nie narzekal tak do konca zycia:) pozdrawiam

nawet nie mam z kim pogadac, poprostu masakra jakas

nie stety wiem co to znaczy byc obgadywanym,wysmiewanym i ponizanym na ulicy a i gadanie ze trzeba sie otworzyc do ludzi wcale nie pomaga dzisiaj mialem wmiare dobry chumor ale nie stety mi sie troche popsul jak mnie 2 osobowa grupa mlodych ludzi zwyczajnie wysmiala i ponizyla co mialem im odpowiedziec tym samym po co to by tylko pogorszylo sytuacjie a to zadko sie nie zdaza a myslalem ze bede mial dzis dobry dzien :(

no to moge z Tb pogadac jak chcesz :)

Airplanes Like Stars - a co do tych zauroczen to.. czas leci rany. Ja co prawda z takiej porazki probowalam sie otrzasnac przez ponad 2 lat, ale to dlatego,ze ta osoba cigla byla blisko. Od momentu gdy zmienilam miejsce zamieszkania jakos to zauroczenie zaczelo stopniowo zanikac. No ale wiem, ze to bardzo przykre uczucie ale chyba kazdy w zyciu musi przez cos takiego przejsc :)

o matko, a co do tych chamow - wam to tak nie wstyd? Okazalibyscie troche empatii, ludziom sie roznie uklada.;/

Ja tez 2 lata sie otrzasalem, wtedy mialem jakos 18 lat. 2 miesiace temu po 3 latach zauroczylem sie w kims nowym i znowu nie wyszlo:( 46098792 moze komus sie nudzi i chcialby pogadac

Gość Wysoki i brzydki
Rozumiem że nikt nie jeśt chętny..no cóż..szkoda..miłego wieczoru wszystkim życzę

No u mnie tez nikt nie jest chetny wiec witaj w klubie:

no no napisalam przeciez na gg....

hmm nic nie mam

Gość Hmhmmmmhm
Pewnie zly numer wpisala:P