Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inżynier serwisowy bann

znowu rycze na filmie :(

Polecane posty

Głupi jestem. A ogladalem już tyle razy

Bo ja to jestem niczym krowa, dużo ryczę, ale mało mleka daję :(

giganci ze stali. Ale ja ogolnie rycze na filmach

smoleńsk-katasrofa w pzrestworzach

już sie podszywa dorobiłem. Ten co zawsze? Zapomniałeś napisać o papierku.

o już sie odezwał :) Czyli sie nie myle śledzisz mnie albo jesteś z moderacji.

Gość a gdzie dyplom
tak, sledzę. nie mam co robić tylko śledzę z uporem maniaka 24/7 :classic_cool:

No normalny to ty nie jesteś. Jak można komuś tak wypominać? Mam sie przez to czuć gorszy czy co? Czy ty sie czujesz gorsy że nie trzeba dyplomu by mieć dobrą pracę i to NIE po znajomości a przez to że coś się umie? Przecież tu takich tematów masz pełno. Ostatnio widziałem coś że chłopak przerwał infe i teraz też nie narzeka. STUDIA SA DO DUPY. I jedynie farmacja, medycyna prawo reszta się nie liczy. I szkoda czasu.

Gość a gdzie dyplom
tak, masz się czuć gorszy:classic_cool:

wybacz ale nie czuje się gorszy. Choćby w porównaniu do ludzi z mojego technikum. Jeden został spawaczem bo nigdzie nie znalazł roboty. 2 gi do dziś nie pracuje. 3 z air poszedł na infe nie pracuje do dziś. z 5 jest monteremi. A ci co przerwali lub wogóle nie poszli jeden jest kierownikiem w serwisie sprzentu bud 2 jest jak to sie nazywa.. brygadzistą spycharek i koparek. 3 robi w holandii przy montażu rozdzielnic 4 w angli też podobna robota 5 przerwał studia i jest dziś w niemczech programuje układy wtryskowe bosha itd Pomijam takich jak np jeden założył firmę produkującą meble. Ma sie chyba najlepiej z nas wszystkich. Więc wybacz ale jakoś żaden z nas nie czuje się gorszy że nie ma mgr inż itd. Większość przerwała po 1 roku bo po chój się uczyć matmy i głupich wzorów? Które do niczego się nie przydadzą labo zakuwanie pojęć.

najlepsi są tacy gdzie zaraz po technikum zrobili dziecko pannie. Poszli na studia dzienne i nie mają roboty do dziś. Albo analogicznie poszli na zaoczne przerwali. I teraz kopią rowy, sprzedają w sklepach itd. Tak że... naprawdę mało jest zawodów gdzie ważny jest papier. psycholog lekarz weterynarz, stomatolog, nauczyciel, prawnik, budownictwo I raczej tyle. Jeszcze w chemii/ biologii musisz mieć pokrewne ale nieokreślone wystarczy technikum chemiczne.

Gość a gdzie dyplom
ja nie pytałem jak sie komu wiedzie i gdzie kto pracuje a dyplomu nie masz i nigdy go nie zdobędziesz. światopoglądu i ogłady nie wyszlifujesz na frezarce - tłuku bez szkoły

Gość a gdzie dyplom
zapisz to sobie i powieś nad wyrem:classic_cool:

hmm światopoglądu i ogłady.. Masz na myśli masę pseudoproferosków którzy myślą że wiedzą najlepiej? A zdobycie to nie problem. Przecież ci pisałem że jeśli jakaś firma będzie tego ode mnie wymagać to zrobie zdalnie. Ale sam z własnej woli nie mam zamiaru. Na uni masz zasadę że ortografia i nazewnistwo najważniejsze. Powiedz dr zamiast profesora i masz przejebane. Na polibudzie z profesorem idziesz na piwo. I jeszcze pogadacie o robocie. I np taki jeden też sam mi powiedział ze studiowanie nie ma sensu. Dał mi 5 i żebym nie przychodził i nie truł sobie głowy durnymi pojęciami. Ale z czego sam ma zrobić test? Tak to w praktyce wygląda.

Gość S89
Nie rozpisuj się przygłupie bo i tak nikt twojego bełkotu nie czyta :O:classic_cool:🖐️

studia w pl ucza tylko jednego LIZANIA DUPY. Uwierz mi znam przypadki sexu z psorem za ocenę. Kupowania placków na egzaminy itd

Gość a gdzie dyplom
mam na myśli długotrwałe ( studia dzienne) przebywanie wsród młodych, inteligentnych, otwartych na świat umysłów. to właśnie to kształtuje światopogląd i wyrabia kontakty na całe życie... zapewniam cię, że nikt z moich znajomych nie ma typowych rozterek, a pieniądze nie stanowią żadnego problemu --> czyt. nikt nie kupuje ziemniaków na zaś, aby skrobać z nich frytki. ‏ pojmujesz to tłuku?

Gość vyiolnggg
zaraz sie zleje :D

e?? tia. Kobiety które chwalą na dzień dobry sukienkę jakiejś. Ta wyjdzie do toalety i ją obgaduja. Potem idzie następna i tak po kolei.. No super kształtuje światopogląd. A jeszcze lepsze znajomości tylko dla ściagania. I kontaktu urywają się max 2 lata po studiach :) Masz jakieś kontakty po szkole średniej że masz takie teorie? Ludzie to chuje i utrzymują kontakt z tobą dlatego że mogą coś od ciebie mieć. Taka jest prawda i wątpie że studia tego uczą jak wiesz jedne mam. Więc jakiś pogląd też mam. Pieniądze na studiach to zazwyczaj podstawowy problem. A co do mojego skrobania. Odłożyłem przeszło 2,5 tyś z samej żywności od tego czasu jeśli cię to obchdodzi. Na tylko 2 produktach + zaprzestanie kupowania głupot.

po szkole średniej nie mam, ale po szkole wyższej już tak... :classic_cool: wracaj płakać na filmie, bo i tak nie rozkminisz o czym mowa

I akademik.. jak to buduje światopogląd. Banda debili chcących pokazać kto jest lepszy swoją głupotą. Banda lasek które niby są wierne itd. Upiją się i dają dupy na lewo i prawo. Ech człowieku jesteś tak śmieszny w tym co mowisz.

Masz bo jeszcze nie mineło kilka lat :) Pogadamy za 2 3 lata.

ide od was szkoda mojego czasu.