Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona w małżeństwie

Proszę przeczytajcie!

Polecane posty

Witam. Mam 19lat i nie mam z kim pogadać o swoim problemie. Otoż zaczynając liceum poznałam pewnego chłopaka, jest trochę starszy. Szybko podłapaliśmy wspólny język, randki, kolacje etc. Szybka miłość, ślub po ukończeniu 18tki i niestety bolesne rozczarowanie. Rodzice od początku wiedzieli że coś jest nie tak ale ja ich nie słuchałam. On obiecywał mi życie w złocie, dozgonną miłość i gromadkę dzieci... Jaka ja byłam naiwna. Już kilka miesięcy po ślubie zaczął się zmieniać a może pokazał prawdziwe JA?! Pewnego razu gdy wróciłam wcześniej do domu, on brał prysznic. Laptop był włączony a w nim otwarty słynny komunikator. Co chwilę rozwijały się wiadomości pisała jakaś kobieta że dziękuje mu za to że jest, że jest cudowny. Owe rozmowy były podsycone coraz odważniejszymi fotkami tej kobiety. Gdy zapytałam męża kim ona jest dał mi w twarz a poźniej chciał wykorzystać. od tamtej pory coraz bardziej kryje się w sobie, nawet do wc chodzi z tel laptop jest cięgle wyłączony a gdy pracuje i się na chwilę oddala blokuje go hasłem. Nie wracałam do tematu jednak ostatnio coś mnie tknęło i i sprawdziłam bilingi na stronie jego sieci wszystkie polączenia i SMSy do jednego nru (nie mojego). A abonament z miesiąca na miesiąc wyższy. Dodam że do mnie ma minuty. Co o tym myśleć i co robić?

Gość ona88888
a ile lat ma szanowny małżonek?

33 lata. ale to naprawdę dobry cudowny mężczyzna, ciepły, rodzinny... może trochę przemęczony a przez to zły ostatnimi czasy

Gość ppoollaa
Masz czarno na białym,że cie zdradza.Odejdź od niego.

Gość lisieckinowski
no i wykorzystał? bo sie podniecilem troche

ppoollaa- chcialabym miec dowody jego zdrady a kilka nagich fotek i slowa ze ktos sie cieszy iz on jest nie sa dowodem. xxx lisieckinowski0 jestes bezczelny jak w ogole mozesz pytać?!

Gość Żałosna lampucero
Kolejne prowo na debilnym poziomie. Ta osobniczka nie ma wyobraźni i wszystkie prowokacje pisze podobne do siebie :O

Żałosna Lampucero- jakie prowo i jakie pisze pod siebie? Na tym forum jestem pierwszy raz bo słyszałam ze sa tu ludzie na poziomie! Ale widac Ty do nich nie nalezysz!