Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaartisan

Jestem rasistką, ksenofobką etc. Jak z tym walczyć ?

Polecane posty

Gość aaaartisan

Nienawidze murzynów, arabow, chinczykow, niemcow, ruskich, czechów, ukraincow, angoli, zydow, lesb. No po prostu ich nie trawie, poznałam tyle ludzi i brzydze sie nimi, przeszkadzają mi :O

Gość aaaartisan
Po to by kogos poznac, ja nikogo nie lubie i mnie nikt nie lubi, jestem samotna. Denerwuje mnie wszystko i wszyscy

Gość skoro nikogo nie lubisz
i każdy cię denerwuje, to po co chcesz kogoś poznać?nie życzę nawet najgorszej męskiej świni zwiazku z taką osobą

Gość z pewnością jesteś
idealna i bez skazy, więc co robisz na tym forum dla nieudaczników życiowych?nie boisz się że się ubrudzisz?

Gość F___4
Dolącz sie do offermy, prawiczków i Czarnego Rycerza vel Smiesznego Studenta vel Nóz vel BSA , chuj wie ile on nickow tu ma

Gość ja tez ja tez....
to znaczy osoby innej narodowosci mi nie wadzą, ale bym sie z taką nie związala, np. nie moglabym wyjsc za mąż za murzyna, chinczyka, hiszpana, brzydzą mnie, jak związek to tylko z Polakiem. natomiast brzydzą mnie homo, żydzi, cyganie, nienawidze ich, brzydzą mnie araby tez.

Gość mnie brzydza polacy
i inni z ubogich krajow, jak sie z kims zwiazac to tylko z europy zachodniej lub skandynawii, najbardziej lubie niemcow, sa przystojni i nienawidza zydow, arabow , brzydkich ludzi, polakow i innego robactwa

czy Polak mający brązowe czy zielone oczy, ciemne włosy i opalony latem też cię brzydzi?czy tolerujesz tylko ludzi o blond włosach, niebieskich oczach i jasnej cerze?

Gość hghhyy
typowy polak nie jest blondynem :O typowy polak ma włosy w kolorze szczura myszy, stąd tzw mysi blond, jajowaty kształt głowy, anglicy czesto po tym nas poznają bo mamy jajowate łby, oczy głownie niebieskie stalowe , nie jest to kolor jak z obrazka z wczasow tylko szaroniebieski kolor,słabo zarysowane szczeki, płaskie twarze, prawie nigdy sie nie usmiechamy podobnie jak ruscy, nadęty wyraz twarzy- ŻADEN NAROD na swiecie nie ma takiego ryja, tylko polacy ruskie ukraincy białorusini. Kobiety Polki są ładne, faceci wstętni , polscy panowie są najbrzydszymi mezczyznami na swiecie razem z anglikami i ruskimi. Czesi tez niby słowianie ale nie mają z nami nic wspolnego, calkowicie inna mentalnosc

Gość kurkafaja bim bam bom
jak z tym walczyć? idź do psychiatry, to już chyba jedyne wyjście dla ciebie

Gość ujv6hy
Ty nie jesteś rasistką ani ksenofobką, tylko nienawidzisz ludzi.

Gość ja tez ja tez....
Dodam, że taki typowy Polak jak ktos wyzej napisal, czyli swinski ryj, mysie blond wlosy, to mi sie absolutnie nie podoba :O wiec jesli o to chodzi to ja lubie POlakow ale brunetow, szatynow ;)

Gość zdaje sie ze nienawidzisz
Polaków też, w takim razie do jakiej grupy się zaliczasz?a inne kobiety tolerujesz czy tez się brzydzisz?poza tym wiele nacji brzydzi sie Polakami i Polakami, pomyśl co taki Niemiec o tobie se pomyśli, że w worek i do szamba tylko

Gość ja tez ja tez....
Niemcy to w ogole zwyrodnialcy, ale przeciez nie wszyscy...

Gość kkkkkkkkkkkkj
Polacy to dopiero psychopaci, jak ten facet ktorzy zarznąl dziecko i zone

mnie nie chodziło o to że typowy Polak jest blondynem o błekitnych oczętach bo absolutnie nie jest chyba że ufarbuje i założy niebieskie szkła kontaktowe, ale to poznać otóż xiężniczka owa nienawidzi też Hizpanów, czyli zakładam że toleruje jedynie czystą rasę aryjską, do której jednak Polacy się nie zaliczają, ciakawa jestem jak ona sama wygląda, pewnie jest topmodelką o wadze 35 kg

Gość ja tez ja tez....
ale Polacy nie mordowali calego narodu tak jak niemcy

rzuciła hasło i uciekła, może to nędzna prowokacja skoro my tu dyskutujemy między sobą a nasza piękność wystraszyła się własnych myśli

Gość ja tez ja tez....
ja nie napisalam ze nienawidze hiszpanow, tylko ze bym sie z takim nie zwiazala... nie kręcą mnie po prostu faceci innej narodowosci.

Gość ah hah ahha hahhah
Następna ''mondra'' , obecne pokolenie Niemcow nie jest niczemu winne, oni mordowali czy ich dziadkowie po praniu mózgu przez Hitlera? Według tego co piszesz : Polacy to złodzieje, Włosi zboczeńcy, Francuzi brudasy, Grecy nieroby, Anglicy chamy, Szwedzi alkholicy a Holendrzy to dopiero, wszedzie geje i lesbijki :D

Gość ah hah ahha hahhah
Watpie by wiedziała gdzie lezą takie kraje

autorko też ciebie nie lubie, lepiej sobie naklej jakiś znaczek, że jesteś rasitką ksenofobką żeby ludzie mogli cie unikać.

aaa, sorki, cos tutaj poplątane, ja piję cały czas do tej co założyła temat, racja nie było o Hiszpanach, było gdzie indziej ale w innym kontekscie,w każdym razie ta pizda co załozyła temat sama powiedziala w drugim poscie że nikogo nie lubi, pewnie dlatego urwała się z tego tematu, bo nas wszystkich tutaj nienawidzi I widac ze jest z tego rasizmu dumna, dobry pomysl z tym przyczepieniem znaczka

Co za jad i agresja z was przemawia :D nienawidzicie jej tak samo, jak ona nienawidzi murzynów itp :P rzucić wam słabe prowo, a wy się natychmiast rzucacie z ujadaniem :)

Gość kkikiii
10/10 dlatego to dobre prowo ;) brawo autorko/rze