Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojamamzrobić

mąż pije

Polecane posty

jezeli nie z nim (o radosci niepojeta :D) to co ty z nim wogole robisz. wez z nim o tym pogadaj wy wogole gadacie ze soba? nie powiedzialas nam jakie jest jego stanowisko w tej sprawie

Gość cojamamzrobić
jest wielce skruszony, nie wie czemu pije

Gość skarpetka22
to pomyśl jak zrobi ci dzieciaka po pijaku! może dzieciak bys niedorozwiniety! facet alkoholik ,ma słabe plemniki! rzuć go w cholerę załatwiaj rozwód/ może nawet kościelny..bo ukrywał alkoholizm/ rób mu zdjecia, nagrywaj, zbieraj dowody/ przegrałaś ratuj s ię

Gość c rauai a
moja kochana on jest spokrewniony z moim mężem :):) mój też jest super gacie mi popierze obiad zrobi tylko zanim zdążę z pracy przyjechać to on już jest najebany o przepraszam po piwku i śpi i też uważa że się nic ni dzieje

Gość cojamamzrobić
właśnie o to chodzi ze na codzień jest normalny

Gość c rauai a
a macie jakieś problemy ??

Gość Kaśka z Marsa
Zaczyna się od jednego piwa. Potem trzeba wypić dwa, trzy, cztery. Z czasem pije się tydzień i tydzień abstynencji. Potem dostajesz w twarz i ze łzami w oczach pytasz dlaczego, co takiego zrobiłam, za co to? Z czasem coraz częściej będzie się to powtarzać. A ty będziesz jak malutka dziewczynka, zatumaniona, zahukana , pusta psychicznie. Takie życie to koszmar , potworny wstyd, upokorzenie. Takiego życia chcesz? Bo ja się mogę założyć, że tak właśnie będzie jeśli będziesz w tym tkwić.

Gość jolak 90
Wejdź na forum mąż alkoholik, duuuuuuuzo kobitek pisze, na pewno Ci pomogą

Gość cojamamzrobić
zawsze jak pije to gada o swoim trudnym dzieciństwie, luzumam tego dość, zawsze go wspierałam zawsze mu pomagałam:( i co mi z tego ze mnie wiecznie przeprasza. jestem skończona, jestem nieudacznikiem życiowym masakr:'(

Gość skarpetka22
nad czym tu sie zastanawiać zawsze bedzie taka hustawka zmanipuluje cię ty się oglądaj za konkretnym wyjściem odejdź ..do mamy, koleżanki..od niego bedzie coraz gorzej!

Gość Kaśka z Marsa
,,Pijany kierowca pije bo ma na to ochote tu nie ma nic do rozumienia. jak twierdzisz ze pije za duzo to jest problem. pytanie czy on tez tak twierdzi?" Co to za pytanie? Alkoholizm to choroba zaprzeczeń. On nie przyzna się, że ma problem z alkoholem.

Gość c rauai a
a dlaczego to ty jesteś skończona dasz się zdołować bo on pije ? dziewczyno ja swojego ostrzegam że pójdzie mieszkać do samochodu jak tak dalej będzie ale on myśli że ja żartuję a mnie już mija dowcip w tym temacie , czy ty mieszkasz u niego czy on u ciebie ? a pracujesz jak to ogólnie wygląda bo mam wrażenie że jesteś trochę od niego zależna

Gość skarpetka22
powtarzam odejdź nie masz dziecka ratuj swoje zycie po co ci to?..wkrótce zacznie jszczać do gaci, łóżka, zygac po firankach.. narobi wstydu

mała czemu gadasz ze jestes nieudacznikiem tylko dlatego ze z nieudacznikiem sie zwiazalas? a co on z patologicznej rodziny jest? u takich jest wieksze ryzyko wystapienia choroby alkoholowej. na jego przepraszanie sie nie patrz nie badz naiwna bo wpedzi cie w kolejne lata.

Gość skarpetka22
on to szczególny przypadek tak szybko się obnażyć czasem to trwa lata.. masz szczęście, odejdź..wnieś o alimenty dla siebie, jak nie pracujesz

Gość cojamamzrobić
zależna raczej psychicznie, razem 7 lat

Gość moja matka też
piła tylko piwo, krzywdząc dzieci. Zmarła na marskość wątroby w wieku 47 lat, alkoholikiem może być też osoba, która pije tylko piwo. Zostaw go bo życie zmarnujesz.

Gość moja matka też
jak jesteś z nim 7 lat to jesteś współuzależniona, musisz zwrócić się o pomoc do psychologa, a najlepiej do grupy wsparcia al - anon, oni cię nauczą jak z tym walczyć.

Gość cojamamzrobić
w tym wieku szukać miłość... nigdy nie będę miała dziecka:(

Gość skarpetka22
uciekaj od niego albo wywal jego rzeczy przez okno

Gość c rauai a
nic nie zrobisz będziesz tak z nim siedzieć i się pogrążać bo będziesz mieć poczucie że jesteś za niego odpowiedzialna to jest jakieś dziwne ja też tak mam wkurza mnie strasznie a nie mam serca go wygonić chociaż nikt mi nigdy tyle krzywdy nie zrobił co pan po piwku

Gość cojamamzrobić
on ma tylko mnie

Gość c rauai a
ale jakoś tego nie docenia

Gość skarpetka22
zbieram sie do lulu.. oczywiście spimy w osobnych pokojach bo cymbał śmierdzi dzień w dzięń piwskiem albo wódą zamykam drzwi na klucz, telefon! przy uchu już wzywałam policję, ajk chciał mnie zabić uciekaj!!! chcesz takiego życia jak moje? znałam młodą kobietę, zabiła ja nożem kuchennym, osierocił dzieci!poszedł do pierdla a na poczatku tak ja kochał ale wóda zabiła szare komórki wszelkim terapiom mówie NIE szkoda czasu, złudzeń alkoholika trzeba wywalić od razu bo cie wykończy!!!

Gość skarpetka22
sory za literówki zabił żonę na oczach dzieci! są w rodzinach zastepczych on w pierdlu ja nie wierzę w terapie! poprawę ratuj się , kto może!

Gość cojamamzrobić
dziękuje wam za rozmowę, bliskim nie chce o tym mówić

Gość Kaśka z Marsa
,,wkurza mnie strasznie a nie mam serca go wygonić chociaż nikt mi nigdy tyle krzywdy nie zrobił co pan po piwku" g Też tak miałam, bo tak ma chyba wiele żon alkoholików. Ja też nie miałam serca go wygonić, byłam na to zbyt dobra, za miękka. Ale pękłam i uciekłam zostawiając mu wszystko. Nic nie było warte takiego cierpienia.

Gość c rauai a
skarpetka a twój też schlany ?