Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojamamzrobić

mąż pije

Polecane posty

Gość Kaśka z Marsa
skarpetka22 A czemu nie odejdziesz?

Gość c rauai a
Kaśka wiesz jak to wygląda on mieszka u mnie i często myślę że gdybym to ja mieszkała u niego to bym się wyprowadziła , nie robi mi awantur ogólnie :) sprząta gotuje pierze dla dzieciaka średnio bo słaby kontakt ma z nim ale ja już też zaczynam pękać nawet mnie fiut nie pociąga bo co jest sexi w smrodzie z piwska i chrapaniu

Gość cojamamzrobić
zrobię sobie to dziecko i odejdę, chociaż nie zostanę z niczym

Gość c rauai a
to sobie zrób dziecko to dziecko w niczym nie przeszkadza

Gość cojamamzrobić
to wszystko jest moja wina, trzeba sie patrzec na siebie

Gość skarpetka22
tak schlany wiesz, ja mam mieszkanie.. ale mamy też wspólny majątek..i go pilnuję,żeby nie przechlał właśnie się zastanawiam, co zrobię w poniedziałek może wniose o podział jednak najważniejsze za mną zgłosiłam gada na policję, niebieska karta i jak mnie zabije, to wiadomo... wzywałam już policję jak mnie wyklinał,że zabije...i walił w drzwi... nie wierze mu, przyjechałam na sobotę..odpocząć i po co/

Gość skarpetka22
kaśka ja z nim nie mieszkam praktycznie czasem wpadam... przez telefon słodki, zanim dotrę, schlany ostatni raz..mnie wyrolował

Gość c rauai a
to jest właśnie to współuzależnienie , poczucie chorej opieki ale jak ja 4 dni nie mogłam tyłka z łóżka zwlec to on spał schlany a synek mi wszystko podawał więc nie ma się co oszukiwać nie będzie dobrze

Gość 4dsJutressd5d4sds4e4dde
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra pomogla już wielu zwiazkom.