Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seba32.

Anal pytanie do panow

Polecane posty

Gość lovemuch1
Niestety , nawet jak kobieta jest świeżo po kąpieli , twój penis będzie nie ładnie pachniec , bo niestety to jest odbyt , więc od środka go nie umyje. Ale chyba nie okazujesz przy niej jakiegoś obrzydzenia?

Gość Seba32.
e tam wyjadlem cały zapas kreta z domu i nic mi nie jest. Chyba...

Gość Seba32.
Myslisz ? Etam niewazne aby skuteczne bylo. Bo nie lubie jak mi kutas gownem capi gdy go wacham.

Gość Seba32.
tak wogóle to lubie jesc kupę. Nw czemu ale mi smakuje...

Gość do wyżej......
moj kochaś zawsze zakłada preserwatywe i nie musze dezynfekowac d... :-O proste ?

Gość Łukasz Bernhard
moja dupka smierdzi mocno

Gość gość
Niektórym śmierdzi, niektórym nie, po lewatywie zwykle w ogóle.

Gość gość
zawsze jest jakis nieprzyjemny zapach,o***t to o***t niema co myslec,tylko p****le klamia,ktora kobieta po wyciagnieciu z pupy bedzie brala do buzi,wydaje mi sie ze tylko jakas (brak mi okreslenia),zreszta tam sa bakterie i balabym sie dostac cos na ustach

Gość gość
ja lubie na przyklad jezykiem grzebac w d***e kobiety najlepiej od razu po sraniu wtedy smak jest najlepszy

Gość gość
A ja mam super sposób na udany seks analny :)) Jest taki środek FlibroActiv http://flibroactiv.com?p=o36j Miałam ogromne problemy co do seksu analnego. Mój partner bardzo to lubi, a ja nie do końca odczuwałam jakąkolwiek przyjemnośc z nim związaną (a wręcz przeciwnie) ale znalazłam właśnie FlibroActiv. Po jego zażyciu jestem tak podniecona i rozpalona, że często sama pierwsza wychodzę z propozycją spróbowania w drugą dziurkę :) Całkiem inne doznania! POLECAM!

Gość gość
A ja mam super sposób na udany seks analny :)) Jest taki środek FlibroActiv http://flibroactiv.com?p=o36j Miałam ogromne problemy co do seksu analnego. Mój partner bardzo to lubi, a ja nie do końca odczuwałam jakąkolwiek przyjemnośc z nim związaną (a wręcz przeciwnie) ale znalazłam właśnie FlibroActiv. Po jego zażyciu jestem tak podniecona i rozpalona, że często sama pierwsza wychodzę z propozycją spróbowania w drugą dziurkę :) Całkiem inne doznania! POLECAM!