Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonowłosamała

ból sobotniego wieczoru

Polecane posty

Gość czerwonowłosamała

Dziś sobota kiedy uświadomiłam sobie jak bardzo jestem samotna mimo rodziny przyjaciół brak mi bratniej duszy mezczyzny ktory bedzie o mnie dbał martwił sie o mnie śmiał sie i płakał ze mną brak mi miłości czułości dotyku ból osamotnienia przeszywająca każda cześć mojego ciała łzy spływają po policzkach gdy widzę szczęśliwe pary zastanawiam sie dlaczego ja też nie mogę?przecież wszyscy mają prawno do szczęścia przy drugiej osobie a mnie to zawsze omija nie mam sie z nim cieszyć pisze to tutaj żeby wyrzucić to z siebie bo tutaj nie zobaczę spojrzeń ze współczuciem czy litościa nieznajomym prościej napisać niż bliskim powiedzieć którzy rzuca nędzne słowa pociechy..

Gość czerwonowłosamała
Dziękuję ,ale nie skorzystam z tego pomysłu żadne instruktaże nie są mi potrzebne

Gość ijatakmam
ja mam to samo...a jak ktoś mnie zbliży do siebie to i tak się na nim zawodzę...brak mi normalności, kogoś o kogo będę mogła się zatroszczyć..ale powoli przyzwyczajam się chyba do samotności, bo nie mam wyjścia

Gość brzydcy ludzie tak mają
nic nie poradzisz

Gość czerwonowłosamała
W sumie też już sie przyzwyczaiłam sie do tego ale czasami dopadaja mnie takie dni jak ten kiedy jedynie na co mam ochotę to płacy i analizowanie dlaczego. to akurat ja wcześniej mi to tak nie przeszkadzało ale z dnia na dzien coraz bardziej pustka na codzień nie daje poznać tego po sobie tym sposobem mogę umknąć setki pytań innych na ustach uśmiech a w sercu ból tylko jak można długo z tym żyć?

Gość ijatakmam
myślę, że nie jestem maszkarą, jestem zadbana, dobrze ubrana, wysoka

Gość czerwonowłosamała
Nikt tu nie pisał że to z powodu wyglądu a poza tym brzydcy czy piękni mają takie same prawa

Gość czerwonowłosamała
Większość brzydszych mała to czego mi tak .bardzo brak.