Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakopakom

E-papieros lepszy od zwyklych papierosow w ciazy??????

Polecane posty

Ty za to stylish29 jesteś na szczycie, bo jesteś uzależniona od papierosów. Przewyższasz mnie inteligencją bo zamiast poświęcać czas i pieniądze na rozwój własnych pasji przepalasz je przez płuca. Jesteś doświadczona i dużo wiesz o życiu bo w trosce o swój organizm latałaś po stoiskach i przeszukiwałaś allegro w poszukiwaniu e-papierosów. W takim razie nie podyskutujemy, mamy zupełnie inny pogląd na wyznacznik inteligencji.

''Nic nie wiesz o papierosach widać..'' Wiesz, jakby ci to powiedzieć, nie czuję się przez to gorszy...

''Michal nie przesadzaj. Jest zakaz palenia w miejscach publicznych i nie musisz juz siedzieć w zakurzonych barach '' Ja nie muszę, ale małe dzieci które siedzą w zadymionych mieszkaniach przez rodziców muszą.

Gość trololo
Paliłam od 17-18 lat potem rzuciłam ponieważ zaczęłam myśleć o dziecku. I szkoda mi było pieniędzy nałóg herbatowy wygrał. :D :)

Gość stylish29
michal3- nawet gdybym z toba rozmawiala pewnie przerwala bym rozmowe po pierwszym zdaniu. rozmawiam tylko z ludzmi kulturalnymi a ty jak widac taki nie jestes. czlowiek kulturalny to rowniez taki ktory szanuje poglady innych ludzi mimo ze sie z nimi nie zgadza. swoje poglady wyraza w sposob kulturalny a nie wulgarny tak jak ty

Gość Tulatulinka
michał3,ale z kulturą to ty baaaaaardzo na bakier jesteś,wole ojca palacza niż chama.

Gość stylish29
michal3- ja nie przepadam takimi odmiencami jak ty ktorzy zyja w swoim wyidealizowanym swiecie. ale z racji tego ze jestem czlowiekiem toleranyjnym i kulturalnym nie uzywam wobec takich ludzi wulgaryzmow.

stylish29 chocbyś miała maniery królowej, potrafiła kulturalnie dyskutowac to zawsze pozostaniesz w toku ewolucji na poziomie bakterii. Nie mozna siebie bardziej upodlić jak być uzaleznionym od używek.

Gość jhgxdsii
jak można w tak chamski sposób wyzywać kogoś o kim nic się nie wie i jeszcze dziecka się czepiać ? co za chamstwo !!!

''michał3,ale z kulturą to ty baaaaaardzo na bakier jesteś,wole ojca palacza niż chama'' A ja wole inteligentnego, zdrowego ojca...

''jak można w tak chamski sposób wyzywać kogoś o kim nic się nie wie i jeszcze dziecka się czepiać ? co za chamstwo !!!'' Dziecinko, to nie jest chamstwo. Chamstwo to jest zaczadzać dymem papierosowym włąsny płód.

Gość jhgxdsii
michał ,najlepsze w tobie jest to że masz się za osobę kulturalną ,światłą i inteligentną ,a jesteś zwykłą kupą gó*na.

Gość stylish29
komu blizej do bakterii chyba kazdy widzi.....

Gość jhgxdsii
ojca złodzieja,ojca morderce,ojca damskiego boksera też byś wolał niż ojca palacza, ty coś z głową masz chłopie

Gość stylish29
najlepsze w tym wszystkim jest to ze "niektorzy" maja sie za nie wiadomo jaka inteligencje i nie wiedza przy tym jak bardzo sie osmieszaja. nie ma chyba nic gorszego niz robic z siebie klowna i nie miec pojecia o tym jak bardzo sie osmiesza.

Gość majun
michał weż się już nie wypowiadaj pajacu

stylish29 człowiek rozumny homo sapiens potrafi rozróżniać co jest dla niego dobre a co złe. Świadomie nie szkodzi własnemu organizmowi, to jest sprzeczne z instynktem przetrwania. Więc trudno mi ciebie było zaliczyć do tego gatunku.

Gość sssssssssssssssssss
głupich nie sieją...

Uważasz, ze jestem glupi ale to ja jestem wolnym człowiekiem, a ty jesteś uzależniona. Kto jest glupszy od kogo?

Gość stylish29
michal3- prawde mowiac nie zalezy mi do jakiego gatunku mnie zaliczasz. twoja opinia na mój temat nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia.

Każda z was jest teraz taka do przodu ale jak pracowałem w szpitalu to jakoś żaden z palaczy chory na raka nie był taki wesoly jak wy teraz.

Gość stodwa
Trochę kultury by się przydało wszechwiedzący michale,i trochę pokory też by ci się przydało chłopczyku.

stylish29, oczywiście, że moja opinia ma dla ciebie znaczenie. Prawda boli ale nie moze być inna. Osoba uzależniona to dno.

Gość fasgfd
gdfgsdfgsdf

Gość sssssssssssssssss
ale ja nie jestem palaczką ,w życiu papierosa nie wypaliłam,chodzi mi o twoje chamskie wypowiedzi

Jesteś żałosny. Piszesz takie głupoty że aż sie ich czytać nie chce. Nie nie na wszystkich tak działa nałóg nikotynowy jak ty uważasz.. Na większość w sumie. :D

Gość stylish29
michal nie nie ma znaczenia. przez chwile starales sie nie uzywac wulgaryzmow ale znowu pokazujesz swoje prawdziwe ja. oliwa na wierzch wyplywa:). jednak nie kazdy moze osiagnac najwyzsze szczyty.

stylish29 jak to jest, zamiast na przerwie w pracy, spokojnie zjeść kanapkę, napić sie herbaty, musisz lecieć na fajke. Jak się z tym czujesz?

Gość stylish29
mam przerwe kiedy chce. w zasdadzie to wiecej niz jedna. kawe czy cherbate moge sobie zrobic nawet kilka razy dziennie. wazne abym nie miala zaleglosci w papierach. na papierosa tez moge wyjsc kiedy chce ale zadko wychodze bo wole posiedziec wolna chwila w necie. o tak to u mnie wyglada.