Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona zmęczona

co robić

Polecane posty

Gość żona zmęczona

pewnie mnie tutaj skrytykujecie,ale ja juz mam dosc. Mam męza, 2 małych dzieci - wiek przedszkolny, ja pracuje, mój mąz niby tez - i własnie w tym rzecz , pracuje - ale zarabia 900zl - mam juz dosc tego zycia, myslenia jak wyzyc od 1 do 1 . tych dlugow - niewiem co robic- a jemu to nie preszkadza , moze ktos mial podobna sytuacje , a moze mi ktos doda otuchy, bo czasem mam ochote rzucic to wszystko w diabli

Gość misKatrina
ja znalazłam sponsora :( daje mi 2000zl na miesiac, co zrobic, taka sytuacja.

Gość żona zmęczona
chyba bym wolala jakis inny sposob

Gość 900 zł ?
to jak wy żyjecie ? ja mam opłat 1400 :( ale ja pracuje zagranicą wyślij chłopa niech jedzie i zarobi

Gość żona zmęczona
męczy mnie to tak strasznie, to ze on nie robi nic zeby zylo nam sie lepiej, idzie do pracy 2 razy w tyg i zadowolony, a tak to calymi dniami w domu przed kompem,albo spi

Gość żona zmęczona
ja pracuje, ale to i tak malo, zrobie oplaty a na zycie zostaj etyle co kot naplakal. az wstyd sie przyznac ze dorosly, zdrowy facet tyle zarabia

Gość żona zmęczona
mowilam ze moze by wyjechal gdzies, to powiedzial ze nie zostawi dzieci bo on chce patrzec jak one dorastaja, - na wzystko ma odpowiedz

Gość Dzastin Lake
do 900 zł ? - to jak Ty żyjesz? Ja mam opłat 3000zł :D

Gość też tak maam
u mnie jest odwrotnie, moj facet pracuje, zarabia ok jak na polske, a ja nie pracuje od czerwca bo nie moge znalezc pracy i tylko dorabiam korkami. i chcialabym pracowac... wiec nie wiem co Ci powiedziec. zalezy czy Twoj maz szuka pracy, chcialby wiecej zarabiac czy przynosi 900zl i jest z siebie zadowolony. ale rozumiem Cie - my mamy malo kasy z mojej winy (ze nie pracuje), ale tez meczy mnie kombinowanie co zrobic zeby starczylo do 1go.

Gość żona zmęczona
jest ktos w podobnej sytuacji, ktos kto ma meza ktory chetnie by nic nie robil, tylko spal, gral... ech

Gość żona zmęczona
u nas jest tak ze on wogole nic nie szuka, ja siedze przegladam oferty zeby cos znalezc dla niego i wszystko co wynajde jest beee. a to nie ma uprawnien a to daleko a to nie dla niego i tak caly czas, albo mowi ze pojedzie i zlozy cv a tak naprawde nie wybiera sie, np, znalazlam oferte i mowie mu zeby pojechal zlozyc papiery to odpowiedzial ze jutro, nastepnego dnia ze kiedy indziej i tak w kolko

Gość żona zmęczona
znalazlam ogoszenie ze moglby dorobic do tego co zarabia, chociaz kilkaset zł, to powiedzial ze on niebedzie za takie marne grosze tak tyral, praca na produkcji

Gość żona zmęczona
zaproponowalam ze moze gdzies wyjedziemy, wszyscy cała rodzina za granice, albo ja pojade najpierw a potem ich sciagne to uslyszalam ze on nie wujedzie bo on kocha to miasto w ktorym mieszkamy . obled jakis

Gość żona zmęczona
niewiem co robic - czasem mam ochote zostawic go, ale szkoda mi, locham go, nie chce rozbijac rodziny, niechce tez wyjsc na materialistke ale tak strasznie ciezko sie zyje jak nie mozna konca z koncem zwiazac, i to naprawde ja ciagle kombinuje co tu taniego kupic, zeby przezyc, do pracy jezdze na rowerze zeby taniej, a wszytkim na okolo mowie ze jezdze na rowerze dla ruchu i zdrowia, choc to nieprawda

Gość żona zmęczona
widze ze nie ma takich przypadków

Gość Miliana23
Dzisiaj same tematy o mężach nierobach zauważył ktoś czy tylko ja?

Gość Miliana23
Autorko ja myślę że ty pokazałaś że jesteś zaradną kobietą i on po prostu już sie nie musi wysilać bo po co? Skoro ty itak cos wymyślisz żeby było dobrze jasny książe ja pierdziele jak ty z nim wytrzymujesz.

Gość żona zmęczona
ja nie widzialmam, podaj link, zajrze tam - moze tam znajde jakies wsparcie

Gość żona zmęczona
własnie tez mi sie tak wydaje, jemu jest bardzo wygodnie w domu wszystko zrobione, ja pensje przyniose, wiec jakos "przebidujemy" ... ale ja niechce tak zyc ;-(

Gość Wiedenka
Dlaczego za niego wyszlas>? Myslalas ze miloscią dzieci nakarmisz? Swiat jest okrutny. Jesli on nie widzi problemu to znaczy ze jego ambicje zyciowe i meskosc ulokowaly sie w odbycie. Raczej sie nie zmieni.

Gość Miliana23
żona zmęczona własnie tez mi sie tak wydaje, jemu jest bardzo wygodnie w domu wszystko zrobione, ja pensje przyniose, wiec jakos "przebidujemy" ... ale ja niechce tak zyc ;-( Właśnie o to mi chodziło gość się zrobił wygodny i ma wszystko gdzieś!

Gość żona zmęczona
na poczatku tak niebylo, nigdy nie zarabial kokosów ale pracowal i pensje przynosil do domu taka ze normalnie zylismy, widzialam to ze jemu sie niechce pracowac, ale wsumie myslalm - nikomu sie niechce no ale trzeba, urodzilam dzieci , a on a od jakiegos roku z miesiaca na miesiac zaczał pracowac coraz mniej i sila rzeczy mniej zarabiac, az doszlo do tego ze idzie sobie 2razy w tygodniu do pracy i tyle, tak mu pasuje i zadne argumenty nie docieraja

Gość żona zmęczona
szkoda mi tego malzenstwa , zeby je zniszczy przez pieniadze, niechce wyjsc tez na materialistke , ale sama miloscia czlowiek niewyzyje

Gość Miliana23
Facet sie nie garnie do roboty wszystko sie sypie długi i samotna z tym kobieta z 2 dzieci to tak w skrócie.

Gość Zarabia więcej
albo odkłada żeby mieć jak cię zostawi albo ma kochankę. Albo odkłada aby mieć jak odejdzie do kochanki.

Gość żona zmęczona
wlasnie on nie zarabia wiecej, bo przesiaduje w domu i bardzo mu ztym wygodnie

Gość Miliana23
To jest typ lenia któremu nic się nie chce to widać.

Gość żona zmęczona
czytałam tamten topic, ale moj maz dobrze traktuje dzieci, zajmnuje sie nimi, wszystko kolonich zrobi co trzeba