Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto co mnie w życiu spotkało

NIKOMU NIE POMOGE ANI OJCU ANI DZIADKOM!!! NIKOMU

Polecane posty

1.Dziewczyna zdradziła mnie z własnym ojcem!!! 2.Ojciec zostawił mnie i matke, jak byłem mały z długami, bez niczego. 3.Dziadkowie, rodzice mojej mamy nie lubili mnie i wypominali matce że mnie nie usuneła, że mnie urodziła a teraz chcą być przyjaciółmi bo nic nie mają. 4.Dziewczyna jest w ciąży z moim ojcem i chce byśmy do siebie wrócili bo mój ojciec ją zostawił!!! 5.Wujek, kuzyn i kuzynka (brat matki i jego dzieci) patrzą się na mnie i proszą bym dał na lekarstwa dla dziadków bo oni nie mają. NIKOMU NIE POMOGE!!! ANI OJCU, ANI DZIADKOM!!! PROBLEM TYLKO ŻE KUZYNI GROSZĄ MI ŻE PODADZĄ MNIE O ALIMENTY DO SĄDU

Ale dlaczego ja mam płacić alimenty na dziadków??? moja matka nie może bo jest na rencie i też się awanturuje że nie jestem rodzinny!!!!! Czy jest możliwość by tego uniknąć????? dziadkowie ładowali pieniądze w kuzynów.

Gość martynika123987
nie mają ku temu podstaw prawnych, gdyby ojciec interesował się Tobą, płacił regularnie alimenty, to może tak, ale jeśli się tobą nie interesował, to nic nie osiągnie....

Gość To zależy ...
Jeżeli masz świadków lub jakiekolwiek dowody na to, że cię nie akceptowali i traktowali, jak wyrzutka oraz nie ma żadnych dowodów wdzięczności z ich strony, to nie masz żadnego obowiązku płacić na nich tylko dlatego, ze zmienili zdanie, wtedy, jak zaniemogli i widzą w tobie skarbonkę!!!