Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie to potoczylo

wyjazd do australi :( dlaczego polacy tesknim za Polska? ja wam odpowiem

Polecane posty

ze jak mam okazje do wyjazd ale boje sie kjechac, tam bedzie jak w bajce a tu zostawie prawdziwe rzeczy zycie patologie,pijaki , zule, bezdomnosc, przemoc , gwalty, mordesrtwa korupcja,tam bedzie cudownie ale mysle to nie jest zycie dla mnie tak samo polacy w anglii, tam jest inaczej, cudownie, nikt nie jeczy, nie ma takichego chamstwa, pijactwa, nastolatki pija i rzygaja ale to co innego nz w polsce gdzie jest bieda i rekoczyn, rozumie zycie w polsce to jak na wojnie ciagla adrenalina i czlowiek nie umie potem zyc w normalnych kraju musi wrocic do tej patologi i:(

Gość xpoint
To się nazywa masochizm.

Gość psychopatyczna lejdi
nie ludzie :D to się nazywa brak doświadczenia w życiu na emigracji :D hahahaha on myśli że zagrabanicą to kokosy z nieba spadają i nie ma patologii, nie ma żuli i wszyscy są szczęśliwi :D hahahaha, no powinien bać się jechać :D

bylam w angli i szkocji mimo ze znien am angielskie najlepiej to sie dogadalam i nie balam sie mowic do ludzi w polsce sie boje nawet podejsc nawet do autobus wsiadac boje sie same zakazane mordy jak siadak do autbusu w polsce to wali gorzała a ludzie wygladaja jak rezydywisci co jado z transport wiezienny :O boje sie polski za granica ne az takieg hardkoru