Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojswiatt

Czy mogę tak zrobić...?

Polecane posty

Gość mojswiatt

Witam pisałam tutaj niedawno o kursie bardzo dla mnie ważnym... nie zdecydowałam się na krok z tą wycieczką w roku szkolnym ale mam nowy pomysł bo sa terminy w czasie ferii wyznaczone. i czy mogę teraz zrobić tak że Powiem rodzicom że wyjeżdżam z przyjaciółkami w góry/nad morze a tak naprawdę pojadę na ten kurs? Myślicie że to przejdzie?

no to jak pomożecie ? błagam Was. ! ostatnio pisałam ze kasę na kurs mam, a tak to jeszcze rodzice by się dorzucili - opisywałam Wam to ostatnio...

Gość autorka postu :)
a ile masz lat ?;p

17, i też tak jak wczesniej pyatłam chodzi o kurs któreo nie akceptują rodzice i chcę zrobić tak jak napisałam w pierwszym poście patrz u góry... i tu moje pyatnie czy to wyjedzie? ;)

ale co to za kurs ? Wiesz, jak bylam w Twoim wieku tez sie stawialam ;) Troszke glupio ze chcesz oszukać rodziców. Przeciez ten kurs mozesz zrobic za rok, jak bedziesz pełnoletnia ;p

tiia ale za rok to mam mature brak czasu; potem studia a chciałam zeby mi to pomogło na studia

rob jak uwazasz, masz swoj rozum :)

Jedź na ten kurs i nawet się nie wahaj. Tylko uważaj, bo jak prowadzący tego kursu będą chcieli zgodę albo telefon rodziców to co zrobisz? Jedź, naprawdę. Zwłaszcza teraz, jak masz wolny czas. Jesteś już wystarczająco duża, żeby decydować o swojej nauce :) Rodzicom nic się nie stanie, jak córka się dokształci. Powinni się cieszyć, a nie wybrzydzać.