Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejca8925

Podsuńcie mi pomysł na obiad

Polecane posty

Gość bejca8925

no nie mam pomysłu. Ma być smaczny, niedrogi, szybki, zdrowy i nietuczący. Z mięsem bez kości. Ryba odpada. I ze składników do kupienia w biedronie, bo tylko tam się dzisiaj wybieram. Ma ktoś jakiś pomysł?

Gość Rosół na udkach, a na drugie
danie smażysz te udka. Składniki: makaron, wloszczyzna, kg udek, ziemniaki, przyprawy, coś na surówkę

Gość ulaaaaaaall
Ja upiekę nózki z kurczaka w rękawie a do tego robię taką sałatkę http://wizaz.pl/kulinaria/przepis,3075,Sa%C5%82atka%20z%20broku%C5%82%C3%B3w,%20jajek%20i%20pomidor%C3%B3w

Gość nnnbbbb
o tej godzinie obiad powinien juz pyrkac na piecu:O

Gość bejca8925
Udka mają kości, więc odpadają. Nie lubimy mięs z kością:)

Gość gndjtjea
nagotuj parkę , zalewajkę i do tego popij smietana

Gość bejca8925
A sałatka bardzo fajna, zrobię sobie na jutro do pracy. Tylko majonez moim zdaniem jest zbędny, lepiej chyba dać jogurt.

Gość uupupu upupup pupupu
Ja robię dzisiaj naleśniki z piersią kurczaka gotowaną w ziołach z dodatkiem warzyw (ogórek konserwowy, kukurydza, pomidor, cebulka, czarne oliwki) i żółtym serem. Naleśnik smaruję ketchupem, posypuję oregano na to kurczak i warzywa, posypuję serem, składam na pół i jeszcze przez chwilę podsmażam z obu stron, żeby się ser rozpuścił.

Gość vffgfh
o 11 obiad ma pyrkac na piecu ????? hahahahah mi by sie ne chcialo o 11 juz robic obiadu, zreszta u mnie obiad podaje o 16 bo nikt wczesniej nie jest glodny to w polsce je sie obiad o 12 heheh,na zachodzie po 16 i nikogo to nie dziwi

pieczona pierś indyka ze śliwkami - jedno z moich ulubionych, gdy chcę coś na szybko :-)

Lubię też schab b/k w ziołach ze śliwkami, bo jak zostanie, to moze być potem do chleba ;-)

Gość ulaaaaaaall
no ja właśnie zamiast majonezu dodaję jogurt lub sos czosnkowy własnej roboty ;)

Tylko nie kupuj tego mięsa z biedronki bo moim zdaniem to sam syf te mięso pakowane .

skoro i tak robisz w biedronce zakupy to kup sobie "Moje smaki życia", tam masz tanie i szybkie przepisy właśnie z ich produktów.