Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila9292929222

Do dziewczyn ktore nosza wkladki higieniczne.

Polecane posty

Po przeczytaniu tego wątku jestem już w 100% pewien, nie chce mieć nigdy kobiety w domu. Jesteście obrzydliwe.

Gość kkkaaassssiiiia
ja tak samo, jak kolezanka wyżej- noszę wkładki, kiedy wiem, że zbliża mi się okres, i mogę go dostać. a także po okresie- końcówce krwawienia, kiedy już tampon ani podpaska niepotrzebne:)

Gość paola*
a ty masz ser pod skórą fuuuuj

''a ty masz ser pod skórą fuuuuj'' Każdy mężczyzna odciąga napletek i myje żołądź. Nie ma problemu z utrzymaniem higieny w przeciwieństwie do was.

Gość paola*
"Nie ma problemu z utrzymaniem higieny w przeciwieństwie do was." A my sie nie myjemy chooju durny

Gość gbhhhh
a ja na co dzien nosze podpski anionowe, niestety z uplawami borykam sie od kilku lat i mimo leczenia nic to nie daje..nic mnie nie piecze ani nie boli jedynie te cuchnace uplawy.. widocznie tak juz mam i tyle;/

Gość maciek 1997.
michał3, przyznaj sie ze tym serem spod napleta smarujesz kanapke jak większość facetów

Gość aborygens
ja nosze wkladki bo mimo mego wieku 52 lata wciaz jestem mokra , musze sie dwa razy dziennie masturbowac i rano jak wracam po orgazmie solo z lazienki totalnie sliska , moj maz to uwielbia i wklada mi do konca na raz, wowczas mam drugi orgazm, ale podpaski ( te cienkie) nosze caly czas , bo caly czas mam wilgotna cipke, az gin sie dziwil, ze tak jest.

Gość Wera56
Do Kamila9292929222: Najlepiej z takimi obawami udać się do ginekologa. Mimo, że Tobie problem może się wydawać wstydliwy, dla niego to normalne. Tak jakbyś szła do okulisty z wadą wzroku ;) Poczytaj sobie tutaj, czego powodem może być Twój objaw: http://kobiecosc.info/poznaj-swoje-cialo/infekcje-intymne/?article=nieprzyjemny-zapach-z-miejsc-intymnych a jeśli podejrzewasz, że coś jest nie tak - śmigaj do lekarza :)

Gość Damianka
Dziewczyny, a czy słyszałyście może, że to właśnie wkładki mogą być powodem nieprzyjemnych objawów? Nie tylko sprzyjają infekcjom, ale też mogą powodować suchość pochwy. Tutaj więcej na ten temat:http://kobiecosc.info/suchefakty/baza-wiedzy/?article=zrodla-suchosci-pochwy-o-ktorych-nie-wiedzialas-az-do-teraz Jesli więc już teraz odczuwasz niepokojące objawy, nie ratuj się wkładkami, które mogą tylko nasilić problem, ale skonsultuj się z lekarzem. Wkładki są wskazane dla osób, które mają naturalne obfite upławy - wtedy można je nosić nawet codziennie, ale należy pamiętać o częstej zmianie oraz o przyjmowaniu probiotyków! Dla zainteresowanych: http://kobiecosc.info/suchefakty/baza-wiedzy/

Gość gość
nosze te rumiankowe z naturelli uwielbiam ich zapach i wole to niż śluz na majtkach, kazda kobieta ma inaczej są mokre i suche ;) infekcji brak

Gość gość
Nie rozumiem - w jaki sposób wkładki szkodzą? Proszę o odpowiedz bo jestem ich zwolenniczką - noszę w zasadzie codziennie

Gość gość
nosze wkladki bo jestem tam dość "soczysta" i nie lubie mieć upaćkanych majtek

Gość gość
Jestem w szoku. Nigdy ale to nigdy nie nosiłam wkładek poza okresem. Myję się i zmieniam bieliznę - tylko lub aż. I nigdy nie zauważyłam aby mi spodnie śmierdziały chyba że mają ROK a nie DWA dni (??????????????????????????)

Gość gość
Systematyczne stosowanie wkładek szkodzi. Przykro mi ale taka jest prawda. Ginekolodzy nie polecają bo odparzają i podrażniają szczególnie w upały lub gdy masz za obcisłe ubranie. Skóra tam nie oddycha a już totalnie nie polecane są perfumowane wkładki. co ciekawe nawet płyny do higieny intymnej są..hm niepolecane. Jakby wszystko jest po coś. Ta naturalna wydzielina też. Ale każdy robi jak chce.,

Gość gość
noszę wkładki tylko w dni płodne, kiedy śluzu dużo albo wtedy, kiedy spodziewam się okresu. Nic mi tam nie śmierdzi, spodnie nie śmierdzą, kurcze, dziewczyny dbajcie o higienę. Jakie wkładki polecacie? Ja lubię tylko te cieniutkie, descreet, inne mi się odklejały i były za grube, znacie może podobne?

Gość gość
Zgadzam się z gościem powyżej :) Systematyczne stosowanie wkładek szkodzi, bo odparzają i podrażniają nasze okolice intymne. Co jednak najgorsze - wysuszają je, stając się przyczyną przykrej i uporczywej dolegliwości: suchości pochwy. Tutaj przeczytacie, jakie jeszcze są możliwe przyczyny suchości, o jakich mogłyście nie wiedzieć - niektóre mogą Was zaskoczyć! http://kobiecosc.info/suchefakty/baza-wiedzy/?article=zrodla-suchosci-pochwy-o-ktorych-nie-wiedzialas-az-do-teraz

Gość gość
hej, ja nie noszę, tylko pod koniec okresu, jak jest go już ledwo ledwo. po wkładkach wszystko mam obszczypane i mam wrażenie jakby mi wszystko "cuchło". w majtkach tego nie mam. to już wolę 2x dziennie majty zmienić niż męczyć się z wkładkami.

Gość gość
ja nie nosze na codzien wkladek, nosze je tylko pod koniec okresu. bo wkladki sa niechigieniczne sa sztuczne, najlepsza jest bawelniana bielizna

Gość bawełniane majty
jakbyscie wiedzialy z czego sa te wkladki i do ilu infekcji sie przyczyniaja to byscie nie nosily ich codziennie jak mozna codziennie nosic taka wklade, p*****lo was? rozumiem w dni plodne, bo wtedy bywa naprawde mokro ale nie codziennie! a z tym smrodem to jakas przesada, zdrowa pipka, umyta w upaly te 2-3 x dziennie, nie smierdzi, wystarczy tylek wysunac nad wanne i podmyc sie prysznicem, ja pier! Czy wytrzec tylek chustka mokra

Gość Używająca wkładek
A mnie ginekolożka ostatnio poleciła nie nosić wkładek, bo powodują problemy i myć się tam tylko raz dziennie, bo częstsze mycie też powoduje problemy (wypłukuje naturalną florę bakteryjną). Oczywiście inaczej jest podczas okresu, wtedy częste podmywanie się jest wręcz konieczne.

Gość gość
Ja nosze dla komfortu, i swiezszego samopoczucia. Co dzien. Tez mam zapach jak nie mam wkladki. Co dzien sie myje! Ale u mnie zapachowe powoduja uczulenie i swedzenie.

Gość gość
W domu po siusianiu sie podmywam, ale gdy nie ma czym, po samym wytarciu papierem czyje sie nieswiezo, dlatego jak gdzies ide, biore wkladki i ew wyrzucam, zwlaszca w podrózy musze miec, bo jednak w ciagu dnia zbiera sie tez wydzielina, taka fizjologiczna, nie mam grzybicy , ale po dluzszym czasie ( np w pociagu) zaczyna miec nieprzyjemny dla mnie zapach. Zreszta wydzielina damska ma swoj specyficzny zapach,zwlaszca, jak jest wiecej śluzu , to normalne, poki swiezy, to ok.

Gość gość
Po kazdym siku podmywasz sie? Wyplukujesz naturalna ochrone, to tez niedobrze. 2 razy dziennie to przesada. Raz wystarczy.