Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczego tak jest

Dlaczego prawiki mają takie wymagania ?

Polecane posty

profesorem czy nie ale ciebie przewyższam o kilka poziomów co najmniej. co do tego chyba wątpliwości nie masz. zresztą tak samo jak tego kretyna/kretynkę od tych bzdurnych wyliczanek (o ile to nie jedna i ta sama osoba oczywiście).

Gość popycham tylko posty
d

Gość no ale co ?
przecież te "wyliczanki" to najprawdziwsza prawda. Sądząc po wypowiedziach i zachowaniach prawików z kafe

Gość Mazil Sekul
Te wyliczanki są nic nie warte bo są na forum przystojni, dobrze zarabiający. A reszta to też wymysł w celu ośmieszenia. Zresztą nie dlaczego od razu jakiś głębszy związek zakładać. Najpierw można się spotykać. A jak jakaś szuka sponsora to jej wybór

Wady każdy posiada, nawet idealne piękne i robiące kariery kafeterianki. Robienie jakichś list które są zlepkiem "wad" kilku osób i przedstawianie tego jakby każdy z nas tutaj posiadał je wszystkie, jest bez sensu.

Gość no ale co ?
zebym nie powiedziała co tujs gównem :D btw o usprawiedliwianiu sie to ty chyba najwiecej mozesz powiedzieć :D

siedzi w tym internecie jakieś haterskie gówno i wymyśla takie bzdury. taka to właśnie "prawda". jak do tego dodać idiotów którzy poza tym że nie są "prawiczkami" nic sobą nie reprezentują to mamy "front antyprawikowy" w pełnej krasie.

"zebym nie powiedziała co tujs gównem " x nie musisz, to widać czarno na białym. to właśnie gówno twojego pokroju które nie ma nic do powiedzenia a próbuje zaistnieć. x "btw o usprawiedliwianiu sie to ty chyba najwiecej mozesz powiedzieć " no mogę. prawie codziennie trafia się tu taki śmieć jak ty który zaczyna fikać i próbuje mnie poniżyć ale jak się dobrze po nim przejadę to skamle i mówi żem cham a on nic złego nie miał na mysli. przedwczoraj to był ten frajer edzia bodajże, dzisiaj ty.

Gość aniabrzeg2
byłam takim, wywaliłam go na zbity pysk po miesiącu psychol :o Prawiki uważają się za leprzych od innych bo są "czyści" :D

a może dlatego że nie piszą "leprzych"? tak właśnie jak napisał wiara, każdy ma swoje wady ale tylko "front antyprawikowy" gromadzi wszystkie jakie tylko jest w stanie wyszukać i w czambuł wylicza je nienawet jako wady ale wręcz "cechy prawików". to dopiero świadczy o podłości i prymitywizmie. i takie gówno chce się czuć lepsze (bo tak się to pisze, droga koleżanko).

k

dokładnie masz racje ofermo to samo można powiedzieć o prawiku który wyzywa osobę która z kimś sypiała, pisze, że "chce zamoczyć" itp. Pisała o tym "ZAWSZE" pare stron wcześniej

"to samo można powiedzieć o prawiku który wyzywa osobę która z kimś sypiała, p" x "to samo" czyli co?

Gość fvgbhnjmk,
Temat zejdzie zaraz na tor - czemu prawiki mają wogole wymagania?

"Żaba wszystkich ciśnie i myśli, że jest śmieszna" ­ nie musiałaś się od razu przyznawać edziu, że te wszystkie pomarańcze z wczoraj to ty :D ­ ja sobie tylko trochę ironizowałam, ale skoro ci koleżanko tak bardzo "pocisnęłam" to przykro mi, nie chciałam urazić twojej biednej samooceny :P

No co jest off ? Taki mądrala jak ty nie rozumie ? to samo czyli "to dopiero świadczy o podłości i prymitywizmie" Pisząc "to" mam na myśli fragment mojej wypowiedzi "prawik wyzywa osobę która z kimś sypiała, pisze, że "chce zamoczyć" itp." Dotarło :D ?

Gość Prawik klasy off darker czy
ten co tam pisał całą litanie o dziewczynie z korporacji nie powinni mieć wymagać bo sami ich nie spełniają

Gość pussssssssshhhhhhh
up

Gość żaba jesteś dziewicą
?

"to samo czyli "to dopiero świadczy o podłości i prymitywizmie"" x nieprawda. każdy ma prawo do własnej oceny postępowania innych ludzi. jeżeli komuś nie podoba się że ktoś "się puszczał" to takie jego zdanie i tyle. i bynajmniej nie świadczy ono o "podłości i prymitywizmie" tylko o jakimś tam światopoglądzie. właśnie w ten sposób tworzą się normy społeczne, każde nasze postępowanie jest przez innych oceniane innych ludzi, żyjemy w społeczeństwie. nie da się tego w ogóle porównywać do opowiadania kłamstw na czyjś temat, do tworzenia takich absurdalnych list z rozmaitymi wadami i oszczerstwami i przedstawiania ich jako "cechy prawików". no ale twój styl i twój prymitywizm świadczy jednak o tym że należysz do "frontu antyprawikowego" więc czego od ciebie można wymagać?

Gość pussssssssshhhhhhh
up

Offermo to słowa darkera były. Czy twoim zdaniem jak para ze sobą sypia to od razu są oni puszczalscy ? Moim zdaniem nie ma w tym nic złego to normalne w związku czyż nie ? I nie wykłócaj się, że jak ja mogę myśleć że ty tak twierdzisz bo tego nie wiem wiec pytam

Żabo najbardziej na kafe szczekają ci, którzy w każdej dziedzinie maja najmniej do powiedzenia. I w kwestii moralności, i w kwestii pracy, związków, życiowego dorobku. Spece od wszystkiego, którzy sami osiągnęli wielkie nic.

Gość pussssssssshhhhhhh
up

Fascynujące, a teraz proszę odpowiedz na moje pytanie :)

ifka - no coś ty, oni wszyscy tu mają własne wielkie firmy, po 3 wille z basenami, a na lexusy to nie nadążają garaży budować :P ­ pomarańcze wiedzą lepiej: ­ f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5490583 ­ :D

"Fascynujące, a teraz proszę odpowiedz na moje pytanie" x to do mnie? a co ja jestem "kafeteriany punkt informacyjny" żeby się w tak kategorycznym todnie domagała "odpowiedzi na twoje pytanie"?