Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczego tak jest

Dlaczego prawiki mają takie wymagania ?

Polecane posty

Gość ja też mam polewkę
z prawików z kafe :D Najpierw płaczą jacy to oni samotni a potem się obrażają jak panienki i piszą jakie to kobiety są złe

twoja "polewka" była by bardziej wiarygodna jakbyś tyle nie płakał. a jak co pojawisz to rozpaczasz "nie dokuczajcie mi wy niedobre prawiki" to jest trochę mniej wiarygodna :D

Gość ko.ziol
Ciekawe która to wymyśliła tego krwawego Edwarda po to żeby wyśmiewać prawikow niby jako facet

Gość jnbib
Ktoś musi, jedziecie go bo ma cięty język i pisze to co nie jest wam na ręke ;) a on ma was w głębokim poważaniu

"Kobiecie trzeba zaimponować i pokazać że jesteś kimś wyjątkowym innym niż pozostali. Przecież o to chodzi żeby mieć kogoś wyjątkowego" Czyli każdy kto ma laskę to jakiś wyjątkowy jest? Głupi Edward nie doczytał i się zgodził a na pierwszy rzut oka widać, ze osoba która to napisała jest idiotą, no ale czego oczekiwać po babie udającej faceta na forum? Z pewnością nie umiejętności czytania ze zrozumieniem. ­ "Jak można przez całe życie nie zainteresować sobą żadnej kobiety? To naprawdę trzeba mieć coś z deklem " ­ Z deklem to mają panny bo najpierw latają za takimi kretynami a potem płacz, że nie ma żadnych mężczyzn chętnych do związku. A ci wcześniej to jacy byli? Przestali pasować po pewnym czasie? Ojoj jaka szkoda, że się najfajniejsze lata na zjebów zmarnowało i już 25 lat na karku i trzeba szukać jelenia co wycierucha przygarnie. Nieprawda? No to na dowód mały klip gdzie kobiety po 30-stce dają rady swoim młodszym koleżankom na podstawie życiowych doświadczeń. Boki można zrywać i polecam lekturę komentarzy poniżej: ­ http://www.youtube.com/watch?v=ld08UrRHxXk

Gość IMO12395
ko.ziol "Ciekawe która to wymyśliła tego krwawego Edwarda po to żeby wyśmiewać prawikow niby jako facet" ­ Edzia - sądzę, że zostałaś zdemaskowana przez wystarczająco dużą liczbę użytkowników i użytkowniczek Kafe. Pozostaje Ci tylko zdemaskować swoje cycki. :classic_cool:

Gość IMO12395
Darker "No to na dowód mały klip gdzie kobiety po 30-stce dają rady swoim młodszym koleżankom na podstawie życiowych doświadczeń. Boki można zrywać i polecam lekturę komentarzy poniżej" ­ Całe trzy minuty kobiecej logiki, wygłoszonej irytującym piskliwym skrzeczeniem? Nie dziękuję. Ale komentarze trafne i prawdziwe. :classic_cool:

Gość kamil jgora
No widzisz Darker a ja mam żonę dlaczego? Ano dlatego że jestem wyjątkowy, bo biorę psychotropy. Większosć facetów nie bierze. Tak jak pisałeś - nie pociąga Cię wizja zapoznania jakiegoś babsztyla po pijaku na imprezie. A ja tak właśnie poznałem swoją żonę - byliśmy na imprezie u znajomych, obydwoje wypiliśmy, ja do tego jeszcze byłem na psychotropach. I dziś jesteśmy małżeństwem. Ciekawie się czasami życie układa. Kto wie czy gdybym wtedy nie pił to bym do dziś nie był prawiczkiem.

Gość dorpo
Ja dziękuję za wszelakie tego typu tabletki. Wole juz być sam skoro taka wola Najwyższego

No i widać jak ci psychotropy pomogły, frajerze. Jakbyś laski hurtowo podrywał po tych pigułach to by było dopiero coś a tak jedna zgodziła ci się dać tyłka ale w zamian za małżeństwo. Esencja nieudacznictwa. Do czegoś takiego nie trzeba psychotropów tylko IQ 85. Idź się zabij bo tlen marnujesz. ­ BTW psychotropów nie można łączyć z alkoholem.

Gość OnaŁadna
Darker, ale przynajmniej ma jedną, którą może sobie rżnąć, a ty nie masz żadnej

Gość prawik to nie
są mężczyźni :o ci z kafe to już w ogóle zero męskości

"No widzisz Darker a ja mam żonę dlaczego? Ano dlatego że jestem wyjątkowy, bo biorę psychotropy. Większosć facetów nie bierze" ­ po dobrych psychotropach to i do gumowej panny można mówić "żono" :D ­ a tak naprawdę drze się na ciebie nie żona, tylko sąsiadka z dołu, żebyś tak głośno nie darł się przy waleniu dmuchanej, bo jej dzieci budzisz :classic_cool:

Gość szkoda że krwawego nie ma
było by przynajmniej fajnie poczytać jak gnoi nieudaczników :D

Gość kamil jgora
psychotropy pomagają też na poczucie nieudacznictwa

"Darker, ale przynajmniej ma jedną, którą może sobie rżnąć, a ty nie masz żadnej" ­ Tyle, że jak ona mu nie da to on nic nie będzie rżnąć a innej tez nie poszuka bo... jest żonaty :D

Gość OnaŁadna
.

Gość Helena Kurcewiczówna
prawicy to hadcy mołojcy :(

Gość kamil jgora
jak na razie daje więc nie wywołuj wilka z lasu

Gość OnaŁadna
Darker, tyle że on ją rżnie, a ty nie :D

Gość szkoda że krwawego nie ma
Moim zadaniem nie, mi on sie podoba, jest przynajmniej oryginalny i nie boi się napisać co myśli. A ty darker jesteś strasznie chamski :o

Gość OnaŁadna
.

Gość OnaŁadna
Darker, ale jakoś nie przestaje :D a ty wciąż prawik

Gość Edek ma swój styl
bądź co bądź on mi się wydaje prawdziwym mężczyzną ;) no i nie jest prawikiem , nie użala się nad sobą. Też nie rozumiem tej całej afery z nim.

Gość OnaŁadna
.

Gość Onaładna
dobrze gada ;)

Gość OnaŁadna
.