Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jak dbacie o siebie.Do kobiet w wieku ok 30 lat?

Polecane posty

Mnie najbardziej dobija to ze nie mam kast na ciuchy. Chodze w zniszczonych butach i zmemłanejn kurtce. Nie stac mnie na nic nowego.

Gość sdswdswddxsed
czemu nie grzebiesz na allegro? Ja ostatnio kupiłam sobie dwie bluzki za 20 zł, normalna ich cena to ok. 70 zł, uwielbiam wyszukiwać okazje. Np. podoba mi się bluzka koronkowa Ligia, to czatuję na nią, aż się znajdzie w niskiej cenie. Jak dbać o siebie? W moim przypadku to muszę mieć zawsze nawilżoną skórę na buzi, bo mam bardzo sucha i nie jest to łatwe, jak jest sucha to podkład źle leży. Jak wychodzę z domu to zawsze mam czyste włosy, mam długie do pasa, lekki makijaż (oczy tylko tuszem, ale często mam hennę na brwiach), mam pomalowane paznokcie. Ciuchów raczej nie kupuję w sieciowkach, kupuję na allegro, ebayu, czasem wygrzebię na jakimś rynku. Lubię wyglądać inaczej niż wszyscy.

osatnio widzialam fajne spodnie- idealnie lezaly na mnie koloru granat- 15zl ale ja nawet tyle nie mam zeby sobie kupic cos. co z tego ze wyjapie sie, pomaluje paznokcie, wlosy uloze, delikatny makijaz. Jak nie mam co na siebie wlozyc. i tak wygladam jak luj.

as

Gość sdswdswddxsed
no to faktycznie jak 15 zł nie masz to nie masz za bardzo możliwości o siebe zadbać

Ja kombinuję jak mogę, allegro, lumpeks, przerabiam czasami. Kosmetyki czatuję na promocje, obniżki itp. czasami próbuję odłożyć 10zł tygodniowo i potem uzbiera mi się 50zł i mam na coś fajnego.

Gość Martens t best
to co ty robisz ze nie masz nawet 15zl na bluzke

Gość nnn67cudny torcik
a na majtki maasz?do roboty

tylko ja utrzymuje dom. wiec wszystko co mam idzie na oplaty i jedzenie. kupie sobie cos dla siebie na inne potrzebne rzeczy juz nie straczy.

tylko w lumpach patrze. jak pojde w dzien dostawy jest tyle fajncyh rzeczy.

Gość czekam na lato
jak to jak dbamy? no myję się, czasem użyje perfumy:D

normlane ze czlowiek sie myje.

Gość asfvgbbggrcccccccccccccccccccc
Ja co dziennie cwicze i bardzo dbam o swoja cere.dla mnie to podstawa.reszta to makijaz fajne ubranie i na tym koniec.

Gość czekam na lato
bo to jest własnie dbanie o siebie, nie sztuka się ubrać... trzeba było zadac pytanie:skąd macie kase na ubrania?:P

Gość czekam na lato
a jak ja dbam (oprócz mycia się:P), fryzjer, kosmetyczka, siłownia...reszta to dodatki

Gość uyhuhui
przede wszystkim staram sie dobrze odzywiac, bo wtedy mam piekna cere i nie potrzebuje zadnych drogich specyfikow, wystarczy krem za 30zl i od swieta fluid. Jak sie zle odzywiam, to od razu mam przesuszona cere i wygladam pare lat starzej

a co jesz?

ze masz ladna cere? ja juz mam prawie 30 na karku. ruchu mam duzo bo tez cwiecze ale sama w domu. wiec figure mam ok. Gorzej z cera na twarzy.

Gość uyhuhui
przede wszystkim nie jem slodyczy, zadnych fastfoodow, malo miesa, wyciskam sobie sok w sokowirowce z jablek albo marchewki, pije lyzke zdrowego oleju dziennie, zielona herbate, zero napojow gazowanych, na obiad weglowodany zlozony czyli jakas kasza, ryz, soczewica. DLa innych takie odzywianie to norma, ale ja mam za soba lata zaburzen odzywiania, wiec musze sie postarac, aby zdrowo jesc

Polecam pogrzebać na allegro, ebay zawsze można kupić bardzo tanio to co normalnie w sklepach kosztuje duże pieniądze. Ostatnio za 80zł kupiłem dwie pary oryginalnych używanych Levisów 505 z USA które miały defekt w postaci oderwanej nitki i lekko postrzępionej nogawki, poza tym stan sklepowo i dałem za jedną parę 35zł za drugą 30zł + 15 zł przesyłka = 80zł. W sklepie jedna para takich Levisów kosztuje 300-400zł a na allegro w sklepach ceny zaczynają się od 250zł..Buty tak samo kupuję, rok temu kupiłem za 140zł Timberlandy 6 inch Premium warte 450zł. Polecam grzebać i szukać.

Gość uyhuhui
od miesiaca zaczynam dzien od swiezo zrobionego soku z 2 jabek i cera poprawila mi sie diametralnie. W takim soku jest mnostwo witamin i w ogole lepiej sie czuje jak takie cos wypije

lubie slodycze.ciezko bylo by mi z nim zrezygnowac.

pyszny jest taki swiezo wyciniety sok z jablek.

Gość czekam na lato
zgadzam się, na allegro czesto można kupic za małe pieniądze fajne i markowe ubarania, torebki, kosmetyki, ostatnio wylicytowalam krem za 36 zł a cena półkowa 200zł

ja nie uzywam allegro. Ostatnio w lumpie byly 2 pary spodni firmowych lewisy i hm- super.Tylko za male.Bo przytylam po tabletkach anty. I nosze teraz romziar 38.