Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaasia86uk

silownia po porodzie -znajde czas?

Polecane posty

Gość kaaasia86uk

jak wyzej...

Gość zonaKraka
Jak Twój mąż nie pracuje po 14-16 godz. na dobę albo masz pod ręką kogoś innego z rodziny kto by został z dzieckiem, to czemu nie?

Gość kaaasia86uk
zajma sie .. ale znajomi mowia ze nie wiem co to znaczy miec dziecko jak tak gadam..

Gość hyhy
Ja chodzę wieczorem mąż zostaje z małą

Gość fwfwf
Szczerze mówiąc nie sądzę. Jak nie czasu, to sil zabraknie. Ale próbuj. Są silownie gdzie można dziecko zabrać ze sobą.

Gość Majka a skad wiesz
Kup sobie rowerek stacjonarny i stepper do domu:) Mi bardzo pomogły schudnąć:)I jesteś wtedy w domu z dzieckiem:)

Gość cinamonic
a skad my to mozemy wiedziec? jesli masz kogos kto zajmie sie dzieckiem podczas twojego wyjscia to jasne, ze tak

Gość tikal
ja miałam z kim zostawić, ale nieprzespane noce najbardziej dawały i dają mi w kość. Jeśli nie będziesz karmić piersią to mąż może być z dzieckiem w nocy. Odpowiadając na pytanie: to zależy.

Gość mama tymka
jak dzieckiem zajme się ktoś, z kim bez pbaw zostawisz, to chętnie wyrwiesz się do ludzi.

Gość na silownie
to masz pieniadze,a dziecku zalujesz i chcesz kupic badziewny wozek:/

Gość kaaasia86uk
czemu badziewny? moze w twoim miescie za taka cene sa badziewne i silownia kosztuje kokosy.. :) a rowerek w domu to nie to samo co wlasnie jak ktos napisal wyjscie do ludzi . ktos z rodzinki moze zostac no i maz wieczorem

Pytanie czy ci się bedzie chciało wychodzić. Raz czy dwa to frajda ale systematycznie chodzić to trzeba już mieć samozaparcie ;) Jak sobie człowiek pomysli ze w tym czasie mozna polezec w łózku i powciskać przyciski od tv to się czasem odniechciewa, no ale jeśli złapiesz bakcyla to i czas znajdziesz i bedziesz z tego przyjemność czerpac.