Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obzartussssssssssssss

zjadflam dzis 4 batoniki 2 kawalki placka z owocami

Polecane posty

oraz 3 cukierki czekoladowe.chyba mnie pogielo. bylam co prawda na szybki spacerku tak z 40 minut ale to za malo wiec musze pocwiczyc troche. wogole dzis ciale chce mi sie jesc.teraz mam ochote na cos pikantnego.

Gość Kaczucha 100
to sie nazywa faza obzarstwa przed okresem

Gość kkklkl
ciaza ?

Gość problemy ludzi
tyle to ja jem na śniadanie :D

jestem w polowie cyklu wiec to nie glod przedokresowy. zjadlam tez zupke chinska i 2 kanapki.oprocz tego normalny obiad. kurcze a mialam troszke schudac. bo w biodrach mi sie troche przytylo

Spoko. Czasem sa takie dni, ze czlowiek tylko patrzy co by tu zjesc i wsuwa machinalnie, bezrefleksyjnie. Cos jest w powietrzu chyba, ze mamy dzisiaj melodie do zarcia. Ja niby jadlam jak zwykle, ale tez ciagle mi burczy w brzuchu i korci "zgrzeszyc"- po podkradnieciu Malzonowi kostki czekolady zapijam morzem herbaty, zeby czyms rece (i usta) zajac, a nie miec wyrzutow sumienia :P Dzisiaj sie trzymam w ryzach, ale jakiegos innego dnia pewnie pedzilabym do sklepu po chipsy...

Gość bez obzarstwa dzisiaj :)
zjadłam rano dwa małe banany, serek wiejski z miodem potem jedno jajko potem rosół ale troszkę trochę ziemniaków i kotlecik z kurczaka mały kapusta kiszona na kolacje zjadłam sałatkę owocową dość sporo a w ciągu dnia jeszcze kilka własnej roboty pierników saute plus kawa z mlekiem i cukrem i herbata gorzka :)

Gość anois262
a ja jak mam podły humor potrafie oprocz sniadania i obiadu wpieprzyc tabliczke czekolady, jakies ciastka i żelki-malinki popijając to colą albo innym świnstwem. czasem do tego pączka lub jakąs bulke slodka. a potem zawsze zaluje ze tyle zezarlam ale trudno sie mowi :D