Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrjfjffiffi

co sądzicie o tej dziewczynie.moze kiedys zabić swoje dziecko??

Polecane posty

Gość hrjfjffiffi

jestem kierowniczką pewnego małego działu...nie tak dawno zauwazyłam że jedna z pracownic która zawsze była szczupła ma dość duży brzuch wyraznie ciązowy.Zawsze nosiła ubrania które go maskowały ale bylo ciepło i na chwile zdjeła swetry zawołąłam ją do siebie. zapytałam dlaczego nie powiedziała przeciez u nas w firmie nie pietnuje sie takich przypadków i normalnie wracają po macierzynskim do pracy.Sama niedwno byłam wciązy i jestem wyrozumiała nie robie problemów. na co ona w histerii że jak chodzi do pracy wydaje jej się że nic się nie zmieniło i zapomina o tym że jest w ciązy,że wszystko jest po staremu i że nei chce o tym mysleć,nie chce dziecka i chce zeby było jak dawniej.Nudzi sie w domu i chce odsunąć tą myśl że to ją spotkało a zyjąc normalnie i pracując o tym zapomina:O

Gość hrjfjffiffi
hjh

Myślę że nie, po pierwsze wie że Ty wiesz, po drugie pewnie wszyscy wiedzą tylko nie przyznawała sie w pracy, a po trzecie żeby zabić trzeba chyba czegoś więcej niż nie chcieć dziecka

Gość moimZdaniemToMyślę
Abyś utwierdziła ją w przekonaniu że nie starci posady. Bo przecież jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Więc zapomnij chwilę o swojej posadzie i daj się jej poznać jako koleżankę przy kawie. Pokaż jej że jesteś człowiekiem , gdyż ona może uważać inaczej. Wtedy nie zabije swojego dziecka , a jeżeli masz takie podejrzenia może tak być. Porozmawij z nią. Opowiedz swoją historię o ciąży i zatroszcz się nią mentalnie.

Gość 43432423
Kretyńskie prowo, na pewno by tak wprost powiedziała, i to szefowej.... :p