Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karorolinnna

Kiedy powinnam powiedziec facetowi o swojej chorobie?

Polecane posty

Gość Karorolinnna

Mam jaskre wrodzona i nie mam jednego oka (mam proteze wiec.nic.nie.widac). Jestem pod stala kontrola okulisty, biore krople i jest okej. Kiedy powinnam o tym powiedziec swojemu facetowi? Jestesmy razem 5 miesiecy.

Gość Lucccy Luu
Mysle, ze juz najwyzsza pora. Potem bedzie gorzej a facet moze poczuc sie oszukany.

Gość kkklkl
tak,powinnas mu powiedziec w najblizszym czasie

Gość kaska2112
5 miesiecy to dluuugo, ja juz bym czula sie co najmniej dziwnie po takiej wiadomosci.

Gość lazannnnia
no prosze cie, nie wierze, ze facet od 5 miesiecy nie zauwazyl, ze masz proteze:d

Gość to chyba jakias zart
Boze, coraz gorSZe te tematy na kafeee

Gość taaaa... znam to
jeśli do tej pory nie zauwazył, że masz szklane oko to znaczy, że chyba jest ślepy. Nie musisz mu mówić.

Gość JeżeliKocha
To zrozumie. Tym bardziej zrozumie czemu z tym zwlekałaś. Więc żaden z terminów nie będzie tym zbyt późnym , ani żaden zbyt wczesnym Prawdą jest jednak że ukrywając fakt kłamiesz , a kłamstwo jest grzechem. Nie kłam. Powiedz prawdę. I pamiętaj... Jeżeli kocha to jego reakcja będzie uśnieżająca Twój wewnętrzny Ból i zewnętrzną rozpacz :)

Gość Karorolinnna
To nie zart. A to jest epiproteza (ona jest ciensza niz zwykla proteza i rusza sie jak normalne oko). wiec mozliwe ze mogl tego nie zauwazyc.

Gość Karorolinnna
No ja wlasnie nie chcialam na dzien dobry mu mowic co mi jest, bo moglby sie wystraszyc. Chociaz z drugiej strony zwlekajac z tym tez nie jest dobrze :/

Gość asassdddfdf
ona jest pewnie jedną z tych co dupska dawac sie nie wstydzą, ale powiedziec o swojej chorobie sie wstydzą, tak samo jak te co mają male cycki i pieprzą się w staniku... pieprzyc sie nie wstydzą ale pokazac male cycki sie wstydzą!!!! :D :O

Gość Tmagtm
A czemu oko stracilas?

Gość kjfioeuferuteir8
jak bedziecie razem spac, to wstan wczesnie i wlazience zdejmij proteze, a potem z powrotem jebnij sie do lozka. jak sie obudzi zapewne bedzie w szoku, ale przynajmniej nie bedziesz musiala mu tego mowic wprost

Gość Karorolinnna
heh, nie bede go straszyc. Oko stracilam ze wzgledu.na jaskre, nie widze na nie od urodzenia.

Gość kamilllaaaa
miałaś jaskrę wrodzoną?? współczuje:(

Gość Karorolinnna
tak mam jaskre wrodzona.

Gość Agatha88
Mysle, ze najwyzsza pora powiedziec mu o tym

Gość do wyżej......
jaskra wrodzona jest dziedziczna i facet moze miec pretensje ze nie powiedzialas wcześniej. dla niego moze to byc szok. a juz jak dojdzie do ślubu to bedzie mogl go unieważnić. wtedy ty przeżyjesz szok i możesz wogole stracic wzrok ze względu na ciśnienie w oku. nie zwlekaj tylko powiedz jak najwcześniej. to może być trudne ale uczciwe.