Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupie pytanie mam dziś

czemu on to robi? pomocy

Polecane posty

rozstaliśmy się ...od 3tygodni nie mamy kontaktu...a on ciagle mnie blokuje na facebooku i odblokowywuje.Zablokował raz, potem po tygodniu odblokował, potem zablokował a dziś znw odblokował? Dlaczego? O co tu chodzi? Nie chcę go blokować bo to będzie jakaś tam reakcja z mojej strony...olać?

Wypowie się ktoś w tym głupim wątku? :(

Gość wredniucha10
olać! zachowuje się jak gówniarz

Świetnie zdaję sobie sprawę, że zachwuje się jak gwniarz.Zastanawiam się tylko dlczego i po co to robi? Byliśmy ze sobą ponad dwa lata...przez ten czas super zdałam sobie sprawę jaki jest.Nie chcę z nim żyć...mimo wszystko wciąż myślę i czuję... po co to robi? Wciąż rozgrzebując rany :(

ama jesteś sobie winna usun go i tule nie zachowuj sie jak zdesperowana idiotka

Ja go zostawiłam. Tęsknię za nim ale z drugiej strony nienawidzę.Mam ochotę go zablokować. Mam wciąż jego książki i płyty.Nie raz przeszło mi przez myśl aby zadzwonić... niestety już nie potrafię, choć wciąż gdzieś kocham... Obawiam się, że gdy go zablokuję to wszystko znw ruszy.Dobrze, że nie mieszkamy w jednym mieście.Przynajmniej nie spotkam go na ulicy :(

Nie daję żadnych znakw od kiedy się rozeszliśmy.Milczę jak grb ale czasem czuję,że mięknę.

I nie jestem zdesperowaną idiotką, poprostu rany są jeszcze bardzo świeże.Gdybym była zdesperowana to już pewnie zadzwoniłabym do niego setki razy. Poprostu myślę, nie da się ot tak wymazać wszystkiego z głowy :(

:( Jeszcze na dodatek jutro egzamin, a mi wszystko wrciło :(

Gość a na ktorym?
ludzie, wy bez fb juz zyc nie umiecie?! zablokowal, nie zablokował, jestem na liscie , nie jestem na liscie...ogarnijcie sie. my ci nei powiemy dlaczego on to robi - tylko on to wie. a ty powinnas już przestac sie nim przejmowac, jak sie zrywa i jest to decyzja przemyslana to najlepiej zrobic drastyczne ciecie a nie tak szarpac i szarpac... wyłącz kompa idz do nauki.

Gość usuń go z kontaktów na fb
i po temacie :)

Gość głupie pytanie mam dziś
nie mamy siebie w kontaktach.

Gość fryzura. ubior???
Mnie też tak jeden blokowal. na pewno nie moze sobie poradzic ze swoimi uczuciami.mysle ze cie jeszcze kocha

ja nie mam Fb czy Nk i jest cudownie ;). na Twoim miejscu usunęłabym go ze wszystkich kontaktów.Co z oczu...Nie ma sensu ciągle patrzeć na jego fotki,opisiki i inne pierdoły.

Gość doskonale wiem jakk
cie to boli...................

Gość mysle ze wladaja nim jeszcz
e jakies uczucia w stosunku do niego

Gość mysle ze wladaja nim jeszcz
do ciebie*****

Gość hihihihahahihiii
hihihi mialam to samo ze sfoim exeeemmmmmmmmm

Gość Zablokuj dziada po co
Ci na niego patrzeć. wydaje mi się że nie potrafi sobie poradzić z rozstaniem teskni albo probuje zwrocic na siebie uwage

Gość Zablokuj dziada po co
Ci na niego patrzeć. wydaje mi się że nie potrafi sobie poradzić z rozstaniem teskni albo probuje zwrocic na siebie uwage

Gość gość
Ja mam bardzo podobny problem do twojego i doskonale wiem co możesz czuć. Niestety mnie mój były również blokuje odblokowuje nawet gdy nie ma mnie w kontaktach ale do tego jeszcze się odzywa od czasu do czasu gdy odblokuje i na wraca do aca na siebie uwagę i nie wiem równiez czemu to robi, tez chciałabym wiedzieć;(((przeszłości jest ciekawy co u mnie itd. w ogóle jazda jak 150! przez to nie mozna o sobie na dobre zapomnieć i ja przez to tez nie mogę. Bo czyms takiwrm z

Gość gość
blokuje: albo robi to na złość, albo się czegoś obawia , albo sobie żarty robi... jeśli ktoś utrzymuje kontakt: może chce coś sprawdzić, lubi obecność pewnej osoby, robi na złość czy droczy się... powody zawsze mogą być różne