Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amklsdlkdqwdq

nie odzywał sie do mnie , olewał mnie , a teraz sie pyta czy coś sie miedzy nami

Polecane posty

Gość amklsdlkdqwdq

zepsuło... jak gdyby nigdy nic... I jak tu zrozumiec faceta? A to przecież on mnie olał wiec co mialam mu sie narzucac? To wyglało tak ,ze jak sie spotyakaliśmy to odzywał co codziennie przez jakieś 4 miesiace. POtem zaczał mnie olewać , odpisywać 2 pozniej i tak było cały czas... najpierw to przezywałam ,a potem postanowiłam zerwać ta znajomość. wiec zaczął pisać co tydzien , dwa głownie po to żeby sie umowić... ja mu odpisywałam ,ale raczej po koleżensku. Potem chciałam znowu do niego wrocic, on napisał ,ze teskni ,a ja też też tesknie. I od tego czasu zamilknął na 2 tygodnie ,a teraz sie pyta czy miedzy nami sie cos zepsuło... olac go?

Gość vaillllllllla...
olej dziada ...

Gość fotyy7
olej cwela

Gość amklsdlkdqwdq
nie bardzo tego rozumiem bo jak napisałam ,że tez tesknie to sie pozniej jakoś nie odzywał i co wg niego powinnam mu sie narzucać ,ze ma teraz o mnie jakieś pretensje i mnie sie pyta o to czy cos sie zepsuło?to chyba dla niego powinno być jasne ,że to on mnie olał

Gość vaillllllllla...
bo to jest jasne dla niego będzie udawał teraz idiotę że nie wie o co chodzi i powie ze to twoja wina, olej go

Gość jreikjt
a ile ma lat?

Gość amklsdlkdqwdq
22 ,a on 28. a po co on sie w ogole odzywa? chce mu sie ,, poruchać" czy nie rozumiem juz ...

wszyscy również i ja stary wyżeracz mówią ci ... Olej go. Jak nieposłuchasz to niezakładaj tu więcej takich tematów bo to wkurwiać zaczyna jak baba logicznie myśleć nieumie.

Gość jreikjt
Ty 22?

Gość amklsdlkdqwdq
tak , ja 22

Gość amklsdlkdqwdq
oleje go , macie racje ,ale sam jego motyw postepowania mnie troche dziwi... najpierw sie nie odzywa i to po tym jak wreszcie mu odpisałam ,ze tez tesknie bo chciałam nam dac szanse ,a teraz jakby na mnie zwala wine i szuka kontaktu...

Gość pudrowy_róż:)
zignoruj kolesia, nie odzywał się, bo pewnie miał kogoś na oku.. jak nie wychodzi mu z inną to do Ciebie pisze, bo wie, że zawsze może wrócić do naiwnej zauroczonej kobietki..... ;)

dziewczyno ty taka naiwna jesteś czy tylko udajesz. 22 lata już trochę zobowiązują do samodzielnego logicznego myślenia a nie do zadawania pytań na poziomie góra przedszkola.