Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotyy7

Jestem zadowolona z decyzji posłów że odrzucili ustawę o związkach partnerskich

Polecane posty

Gość fotyy7

a wy co myślicie?

Gość wredniucha10
a ja nie jestem!

Gość tydzień po czasie
a ja nie wiem czemu do jednego worka wrzucają związki homoseksualne i konkubinaty :(

Gość fotyy7
czemu?

Gość nivEJABLE
ja tez nie jestem. kazdy ma prawo zyc jak chce. a homofobow jak ty nie cierpie

Gość fotyy7
dlaczego wyzywasz mnie od homofobów?

Gość nivEJABLE
to dlaczego jestes zadowolona???

Gość BOGU NIECH BEDA DZIEKI
jeszcze by tego brakowalo, zeby geje mi sie tu zenily i dzieci adoptowaly...

Gość fotyy7
jestem zadowolona z decyzji posłów bo mam takie samo zdanie jak oni czyli nie jestem za związkami partnerskimi

Gość gfdgdfffgd
niech sie mizdza miedzy soba jak chca, ja sie nie czepiam, ale niech robia to w ukryciu, a nie demoralizuja mi tu dzieciaki.

Gość onabezogona29
racja, z tymi adopcjami homo to przegięcie

Gość nivEJABLE
a jakie masz prawo narzucac komus styl zycia. dlaczego zwiazek osob,ktore sa ze soba powiedzmy od 20 lat,zyja w zgodzie,kochaja sie i rozumieja jeat gorszy niz malzenstwo???nawet takie gdzie sie chleje,bije,i nie szanuje nawzajem???niech kazdy zyje jak chce i ma rowne prawa,to chyba sprawiedliwe,prawda???

Gość fjkers
ja tez jestem zadowolona.. bez przesady zeby sie homo-zwiazki byly "legalne".. potem slubow zazadaja a potem adopcji..

Gość nivEJABLE
aha rozumiem,ze lesbijki i homoseksualisci rodza sie nie w tak zwanych "normalnych"rodzinach???bo ja myslalam,ze tak.

Gość fotyy7
"jeat gorszy niz malzenstwo" bo małżeństwo jest instytucją która ma na celu chronić rodzinę a rodzinę para nie tworzy tylko para plus dzieci to ma na celu chronić potomstwo

Gość nivEJABLE
pozazdroscic tolerancji.

Gość nivEJABLE
dobra, a para heteroseksualna + dziecko,bez slubu,to ez nie rodzina???

Gość nivEJABLE
wam potrzebne nie jest,ale im jest!jakim prawem im tego odmawiacie???zyj i daj zyc innym ,to madre przyslowie

Gość fotyy7
"pozazdroscic tolerancji." tolerancja nie wywodzi się od akceptacji tylko od słowa tolerować a tolerować to nie znaczy cię z tym zgadzać i aprobować tolerancja-poszanowanie czyichś poglądów, wierzeń, upodobań, różniących się od własnych ty nie jesteś tolerancyjna

Gość pewnie wolisz klub Park
nivEJABLE "ja tez nie jestem. kazdy ma prawo zyc jak chce. a homofobow jak ty nie cierpie" x x nivEJABLE "pozazdroscic tolerancji" za to ty jestes bardzo tolerancyjny/a :D🖐️ lewacka obluda, wasza tolerancja konczy sie tam gdzie zaczynaja sie poglady innych :)

Gość nivEJABLE
wywody naukowe schowaj sobie do kieszeni,mnie nie przeszkadza kto i jak z kim zyje. tobie jak widac tak. tolleruje twoje poglady,ty nie tolerujesz tego ze inni nie chca zyc jak ty.

Gość fjkers
nie wyskakuj tu z tolerancja. tolerowac to mozna jak facet skarpety po dywanie rozrzuca albo kobieta godzinami wisi na telefonie. a nie jakies "odbiegi od normy". dla takich powinno sie terapie jakas wymyslic a nie ustawe! i jestem bardzo tolerancyjna osoba pod kazdym wzgledem, wiec skoro ja cos takiego mowie, to cos w tym musi byc. po to istnieja kobiety i mezczyzni zeby sie dobierali w pary K+M a nie jakies chore homo

Gość bo to Polska właśnie.....
w tym kraju każdy by chciał decydować za innych, narzucając mu swoje zdanie i swoje myślenie. Masz robić tak żeby zadowolić wszystkich dookoła: sąsiadów, rodzinę i księdza. Masz żyć tak jak oni ci dyktują bo oni najlepiej wiedzą co jest dla ciebie dobre i co cię uszczęśliwi. Jak ja nienawidzę tego! Ja osobiście mam w dupie to kto co robi i z kim i jak żyje. To jego wybór, jeśli nie robi tym krzywdy mnie i innym to mam to gdzieś czy ktoś jest gejem, czy jest singlem, czy ma dzieci albo ich mieć nie chce. Ale niestety większość uważa że tylko ICH tok myślenia jest doskonały.

Gość nivEJABLE
nie jestem i nie bylam lewaczka,nigdy!!!!jestem za tym zeby kazdy zyl jak chce ,tylko tyle. homoseksualisci.lesbijki ,hetero

Gość fotyy7
"dobra, a para heteroseksualna + dziecko,bez slubu,to ez nie rodzina???" wyobraź sobie niedaleką przyszłość załóżmy para mężczyzn ma dziecko np. chłopca i ten idzie do szkoły i co się dzieje myślisz że rówieśnicy będą tolerancyjni dla niego na pewno znajdą się tacy co będą go wyzywać dzieci z mniejszych powodów sobie robią krzywdę i co uważasz że lepsze jest dobro dziecka czy spełnienie marzenia dwojga ludzi

Gość nivEJABLE
fjkers - chora to jestes ty . i jaka tolerancyjna,zal

Gość nivEJABLE
pytalam,o pare hetero ,czyaj ze zrozumieniem i nie odwracaj kota ogonem,dla poparcia tswoich teorii

Gość fotyy7
nivEJABLE mnie to nie obchodzi kto z kim się bzyka w łóżku ale to że związki partnerskie są pierwszym krokiem do adopcji przez pary tej samej płci

Gość cóż......
dla związków partnerskich hetero jestem jak najbardziej...