Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszyraz

SZOK! Ugotowałam obiad!

Polecane posty

Gość pierwszyraz

wiem,ze wyda wam się to dziwne i wręcz niemożliwe, ale w sumie mam to gdzieś, co uważacie ;-) ale ja dzisiaj pierwszy raz odkąd mieszkam sama (czyli 5 lat) ugotowałam sobie ciepły obiad - właśnie zjadłam całą michę gorącej zupy pomidorowej z przecieru od mamy z makaronem ryżowym :-D Ale czuję sie najedzona ufff

A dzwoniłaś już do mamy z nowiną? :x Tak czy siak - gratulacje! - facet, którego uraczysz swoją osobą będzie wniebowzięty! ;)

Gość annia.....................
jak się chce to można .

Gość pierwszyraz
:-D dzięki , nie dzwoniłam - mama zadzwoniła :-D i była w szoku, gdy zapytała czy już coś jadłam :-D

Gość AndriuMax
pierwszy krok do bycia kobieta ....

Gość AndriuMax
no oczywiscie ze zals , dla mnie baba co nie umie gotowac to tylko stwor z cipa

Gość pierwszyraz
:-D ale się uśmiałam :-D mam w dupie problem faceta, skoro nie ma rąk to nie będzie jadł, nie zamierzam zrestzą żadnemu facetowi usługiwac i stać przy garach dla niego, a kobietą jestem od dawna, swoje lata już mam :-D

Gość pierwszyraz
a kto w ogóle powiedział, zę ja nie umiem gotować??? :-D :-D to że ugotowałam pierwszy raz sobie obiad to nie znaczy, ze pierwszy raz w życiu :-D ale niekumaci co niektórzy

Taa wszyscy faceci by chcieli, żeby im pod nos podstawić obiad. A jak obiadu nie ma to baba zbędna tylko rodzenie dzieci i gary. Sami byście mogli gotować.

Gość AndriuMax
nie jestes kobieta ? dlaczego tak twierdzisz ze jestes posiadanie pochwy to jeszcze za malo zeby okreslac sie kobieta . Chyba umiejetnosc gotowania to podstawowa rzecz co kobieta musi umiec . ale coz takie czasy ze baby nei umieja sie gotowac a faceci to kryptogeje . Ale jedno i drugie to tylko dla mnie organizmy ludzko podobne

Gość łososik
ja gotowałam jak miałam 13 lat i nie wiwatowałam tak :o

Gość pierwszyraz
Andriu puknij się w głowę mega utralentowany chłopczyku :-D :-D i idź skomleć tą swoją piękną o jedno spojrzenie :-D ciekawe, moze kiedyś ugotuje ci obiad :-D Kobiety, które sprowadzają się do roli kuchty sa same sobie winne pomiatania i braku szacunku. Nie zamierzam stać przy garach dla faceta :-D

Gość pierwszyraz
łososik kolejny imbecyl :-D ja też gotowałam jak miałam 13 lat :-D czy pisałam,z ę ugotowałam coś pierwszy raz w soim życiu???? ale jednak naprawdę debile tutaj siedzą w większości :-D

Gość pierwszyraz
Andriu no skoro jesteś kryptogejem to rozumiem tę frustracje i wybaczam :-D

Gość AndriuMax
jestes bardzo za kompleksiona rozumiem , pewno jestes wyjatkowo brzydka rozumiem i myslisz ze jak nie bedzie gotowac dla faceta przez co bedziesz go zle traktować on bedzie CIe szanował rozumiem Ty jestes idiotka on jest idiota to normalne ze ldebile łacza sie w pary , jakby wasze wspolne iq przekroczyło 90 to bys inaczej myślała Ale mi to tam zwisa i powiewa centralnie Normalni ludzie w zwiazku sie poswiecaja dla siebie i kazdy robi jak najwiecej dla drugiego , ale co taki plebs jak Ty moze o tym wiedziec Normlany facet wie ze jesli kobieta nie umie gotowac to nadaje sie tylko do ruchania , a jesli do tego tez sie nie nadaje to jest jakims pierwotniakiem . Ale nie martw sie , jestes jak wiekszosc ludzi , takie tylko tło : ) mi tam kompletnie nie przeszkadzasz nawet mozesz sobie srac do ust swojemu facetowi zamiast dawac mu jedzenia jesli uwazasz ze przez to bedzie Cie szanował :) pozdrawiam

Gość filemonaa
a ja nic nie umiem ugotowac i guzik mnie to obchodzi nie zalezy mi na nikim faceci maja tylko wymagania i nic w zamian

Gość Kamil56
a ja gotuje na potęgę umiem ok. 20 rożnych zup ugotować i tyleż samo mięsnych drugich dan surówek kilkanaście pod rożnymi postaciami oraz piekę kilka rodzaju ciastek

Gość Miliana23
buhahah niech sami zapierdalaja przy garach!

AndriuMax widać ma dla kobiety 2 role - kucharka i ruchawka. Jak nie spełnia któregoś z tych 2 to jest jakimś nienaturalnym stworzeniem z kosmosu :D Nie ma to jak piom neandertalski w związku. Ty gotować i dawać dupy - ja jeść i ruchać, my szczęśliwi!

Gość pierwszyraz
andriu niepotzrebnie się wysiliłeś, bo nie mam zamiaru czytać tych durnych wypocin :-D Przykro mi tylko i wspólczuję światu,z e musi ciebie znosić :-D pewnie cięzko żyć bedąc takim mega przygłupem ;-)