Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spajdermenna

Coś jest ze mną nie tak? czy z nim

Polecane posty

Gość Spajdermenna

Mój facet dostał pracę w innym mieście za super kasę, powiedziałam że sie cieszę i pojedziemy tam razem ja też zaczełam szukac tam pracy (nie wyjechałabym dopóki nie znalazłabym tam pracy) a on im powiedział, że mam nie jechać, dopóki jemu nie przedłużą umowy, to mam nie przyjezdzać w ogóle do niego. O co chodzi??

Gość a to dziecko jest twoje
a jaki powod on podal?

Gość gupia cipaaa
to chyba logiczne, jak on jest na okresie probnym i nic jeszcze nie wiadomo to po cholere masz rzucac tu prace?

Gość ula 30+
hej

Gość Spajdermenna
Bo mogą mu umowy nie przedłużyć po trzech miesiącach i on powiedział, że dopiero jak mu przedłużą to mogę do niego przyjechać. Nie rozumiem dlaczego. Pokłociliśmy się i zerwałam z nim w sumie, bo jest to dla mnie niepojęte, a dla niego nie ma innej opcji. Nie zgodzi się, żebym jechała razem z nim

Gość selenkauno
Nie chce cie tam, nie chce z tobą zaczynać, nie chce miec cie na karku. Chce ulozyc sobie zycie bez ciebie i sprawdzic jak bedzie mu sie bez ciebie zyło, moze trafi sie lepsza opcja

Gość Spajdermenna
Chyba po prostu nie liczy się ze mną. A sądzę, że wiem kto napisał głupia cipa, sam nią jesteś, bawisz się w szpiegowanie widzę

Gość Utopik12
Nie kocha cie, moze ma tam juz kogos.

Gość CzarnaPantera89
Porozmawiaj dlaczego nie chce cie zabrac, moze kogos tam poznal

Gość DoradzamWszystkim
Poznal kogos a te kilka miesięcy wam daje zebyscie zapomnieli o sobie, szczegolnie ty o nim, bo on juz kogos dawno poznal

Gość Spajdermenna
Powiedział, że nie mogę do niego przyjechać, bo wynajmie miałe mieszkanie. Ale jak on przyjedzie tu to bedziemy sie spotykac, zranił mnie tym bardzo. Zerwałam z nim, bo w głowie mi się nie mieści, że mógl byc dla mnie taki podły

Gość Spajdermenna
3 lata, po prostu mnie przestał kochac, od dawna cos wyczuwałam. Kiedys chciał sie ze mną spotykać częściej a teraz problemem jest spotkanie się raz na tydzien na 3 godziny