Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amelia1505

jak rozjaśnić włosy ?

Polecane posty

jaka farba blond rozjaśni farbowane i rozjasniane łosy o aktualnym kolorze jasny brąz ? fryzjer odpada , podajcie mi nazwy farb , które staną na wysokosci zadania :)

Gość fafafarafa
nie rozjaśnisz włosów farbą absolutnie! w grę wchodzi rozjaśniacz ...

Gość WRÓŻKA GERTRUDA
już podałam ci w poprzednim temacie

miałam robione rozjaśniaczem i włosy przy głowie zaczeły mi sie "palić" do połowy głowy gdzie miałam odrost i farbe ziołową miałam blond (ale taki kurczakowy) a reszta włosów rudo-bordowa ... chce zejśc do blondu farbami , rozjaśniacz popalił i zniszczył mi włosy...

Gość firmówkaaaaa
dekoloryzator,

Gość fafafarafa
no ale piszę Tobie przecież,że farbą z ciemniejszego nie zejdziesz:/ pokaż mi tzn wklej mi linka jakie masz mniej wiecej teraz

Gość kocia mocia
wylej mocz na czerep

Gość już blondyna
rozjaśniłam włosy ze średnego brązu na złoty blond- jak? Troszkę czasu minęło do uzyskania pożądanego koloru, bo rok. Co dwa miesiące farbowałam całość włosów garnier color naturals 9,13 czy 10, wydaje mi się że najjaśniejszą, ale nie z dodatkowym utleniaczem. jaki był początek- oczywiście piękna żółć, ale stopniowo uzykskałam to to chciałam dodoatkowo podcinałam regularnie końcówki by nie były sianowate

Gość już blondyna
na początku uzyskałam efekt teraz modnego OMBRE ale odwrotnie czyli jasne u góry a ciemniejsze u dołu ale z płynnością koloru ( broń Boże, nie miałam skunksa na głowie) nawet ładnie to wyglądało

no to mogę pogratulować , mi się marzy jasny blond :( tylko ,że jak dla mnie rok czasu to bardzo długo ,a marzę by zafarbować jeszcze z dwa razy i uzyskac wymarzony efekt , bo od 20 grudnia z czarnych zdążyłam uzyskać efekt jasnego brązu , półtora miesiaca , a 3 farbowania i jedno rozjaśnianie rozjasniaczem , włosy zniszczyłam , ale nie żałuję i wierzę ,że uda mi sie zejsc na blond , jedyne co mnie to nauczyło nigdy nie farbować sie na czarno ;/

Gość cccccccccccccddddd
ja mam ciemny braz farbuje farbami z joanny i nie wierz ze w gre tylko rozjasniacz wchodzi bo to nieprawda,mi farba rozjasnia i to bardzo

Gość ksjkjsdsl
ja miałam włosy farbowane na ciemny brąz, prawie wpadający w czern i rozjasnilam je sama w domu rozjasniaczem marion (najtanszy w drogerii- ale wlosow mi nie spalil). wyszedl mi żółto-blond z polyskiem rudego ale dosc ladny kolorek ktory po 2 tygodniach zafarbowalam wellatonem 12/1 i wyszedl mi bardzo ladny jasny blond, chlodny odcien :) wlosy mialam troche zniszczone ale podcielam 2 cm koncowki i uzywalam odpowiednich kosmetykow

ja mam zamiar kupić jak narazie skandynawski blond z palette , bo on jest mocną farbą ,więc myślę ,że mi rozjaśni a ,że nie wiem jaki kolor mi wyjdzie ,bo podobno żółty to jeszcze z Joanny szlachetną perłe i żłoty piasek ( zmieszam)

Gość MalinowaKokarda
ja do rozjaśniania już od dłuższego czasu używam mleczka hmilk z organicznewlosy.pl i efekt jest świetny. zero zniszczeń i ładny kolor

Gość gość
uparłaś się na tą platynę. w żadnym innym kolorze sobie siebie nie wyobrażasz? staniesz przed wyborem typu: mieć platyne i spalone suche włosy ( po prosty brzydkie) czy mieć ciemniejszy kolor włosów i zadbane włosy no ale wybór należy do ciebie, każdy uczy sie na wlasnych bledach ;)