Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izadorka

Gniezno

Polecane posty

Gość WRÓŻKA GERTRUDA
izadorka z kart wynika że jest sama i czatuje na twojego Marka jest nim zauroczona a on ją więc musisz się pospieszyć x x x Gertrudo, a ile widzisz dzieci? widzę tylko niemowlę ten facet jest z nim związany

Gość To ja nie mam pracy :(
Dziękuję. Otóż moje dwa pytania ups zapomiała bym o dacie Ja 24.05.1992 on 30.05.1989. Czy nasz związek ma szansę przetrwać jak najdłużej? I drugie czy znajdę w końcu tą pracę?

Gość WRÓŻKA GERTRUDA
więc w kartach widzę że związek potrwa tylko jeszcze parę miesięcy widzę jakiegoś lekarza ale w sensie zdrowotnym ale uczuciowym poznasz jakiegoś pata o tym zawodzie co do pracy karty mówią że to nie jest najlepszy czas na pracę powinnaś skupić się na nauce jak nie chodzisz do szkoły to powinnaś zacząć zająć się swoją edukacją

Gość WRÓŻKA GERTRUDA
"lekarza ale w sensie zdrowotnym ale uczuciowym poznasz jakiegoś pata o tym zawodzie" coś źle mi się napisało chodzi mi ze poznasz pana który będzie lekarzem

Gertrudo a czy możesz mi powiedzieć coś wiecej o tej kobiecie która mu się spodobała ta młoda?dziekuję ślicznie

Gość To ja nie mam pracy :(
Wróżko załamałaś mnie tym kilku miesięcznym moim związkiem. Lekarza poznam mówisz? A jakiego wiesz? Ginekolog?

Gertrudo a czy mozesz coś wiecej odczytac z kart o tej młodej kobiecie która jest nim zauroczona dziekuję tobie bardzo i napewno się odwdziecze

Gość WRÓŻKA GERTRUDA
ok. widzę w kartach że ma brązowe włosy zawsze ubiera się elegancko jest sama zaradna związana zawodowo z nim karty nie dadzą ci całego rysopisu :D

Gość WRÓŻKA GERTRUDA
"A jakiego wiesz? Ginekolog?" :D no bez przesady pożyjesz i się dowiesz karty nie dają takich szczegółów

dzięki bardzo Tobie a czy on ma żonę czy jest rozwiedziony bo sama do końca nie jestem pewna

a czy on z ta młoda jest już czy dopiero ma zamiar jej powiedzieć o swoich uczuciach?

a czy on z ta młoda kobieta jest czy ma zamiar jej powiedziec dopiero o swoich uczuciach

Gość WRÓŻKA GERTRUDA
izadorka on jest raczej nią zauroczony co to jego partnerki życiowej to widzę że ma kogoś ale może to być żona lub stała partnerka tak czy inaczej widzę że tam już wszystko umarło i się roztają lub żyją obok siebie ale ni są razem

Acha kochana dziękuję a powiec mi kochana czy on ma zamiar powiedzieć tej młodej o brazowych włosach kobiecie o swoich uczuciach co do niej czuje czy się wacha?

Gość WRÓŻKA GERTRUDA
to nie jest uczucie tylko ona mu się podoba i tyle

odpowiedz mi tylko czy on ma zamiar jej powiedziec tej brazowej pani o swoich uczuciach czy tez sie wacha?

Gość WRÓŻKA GERTRUDA
w kartach jest tak że mu się podoba a on jej i że może coś być potem po jakimś czasie mogą ze sobą być

Gość melissska
data ur, 08.05.1984 pytanie o prace i zycie zawodowe bardzo prosze

mi sie podoba ale dokładnie nie wiem ile moze miec lat a ty w kartach jak przewidujesz

Gość WRÓŻKA GERTRUDA
melissska idź ty do lekarza i się zbadaj widzę u ciebie jakąś chorobę

Gość melissska
bylam 2 tyg temu i badania krwii robilam - wszystko ok wiec jaka ta choroba? co badac ?

Gość kalina87
Ewelina 12.01. 1987 Bardzo proszę o wróżbę kiedy wyjdę za mąż i za kogo/ i co z moja praca? Z góry dziękuję

Gertrudo czy można napisac do ciebie wiadomosc prywatna?w celu wróżby nie chciałam bym na forum