Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honda civic

tytuly filmow moze ktos zna?

Polecane posty

Gość honda civic

Chodzi mi o horrory: 1. Akcja toczyla sie na jakims statku kosmicznym i na tym statku kosmicznym zyly jakies potwory, wygladali troche jak zdeformowani ludzie. 2. Pamietam, ze byl maly chlopiec, ktory cierpial na taka chorobe, ze nie odczuwa bolu i pewnego dnia porwal go jakis psychopata i zmuszal go do ogladania scen jak morduje kobiety, na samym koncu ten maly chlopiec zabil tego psychopate. 3. Grupa nastolatkow pojechala na weekend w gory i byli tam zombie, ktorzy zaczynali ich zabijac, przezyla tylko taka dziewczyna i chlopak, okazalo sie, ze to wszystko bylo zaplanowane,byli w jakims reality show czy jakos tak, pozniej pojawily sie chyba wszystkie mozliwe postacie z horrorow. Wiem, ze to malo szczegolow ale moze akurat ktos pamieta?

Gość honda civic
nikt nie wie?

Gość ghg
1 to może Pandorum?

Gość bnfghn
yyy ,,zły skręt,,??

Gość honda civic
o tak dzieki! 1 to pandorum :-) zly skret to na pewno nie..

odnośnie punktu 3 to był to film pt. "Domek w głębi lasu" - horror godny polecenia, choć z tym zombie to przesada, odnośnie 2 poprzednich punktów nie kojarzy mi się to z niczym...

nr 3 niedawno ogladalam, wypozyczylam , wiec jak bede tam to ci tu wpisze tytul chocby po angielsku....powinnam tam dotrzec we wtorek...

Gość honda civic
dzieki to tez to! no tak nazwalam te zombie bo niby inaczej jak? :p tylko ta 2zostala

z dwójką nie jestem w stanie ci pomoc, bo nie ogladałam a ten "Domek w..." jest naprawdę fajny, choc nie obejrzałam do konca

Gość honda civic
spoko i tak dzieki! no mi tez film bardzo sie podobal, wszystko co mozliwe z horrorow, a jaka masakre pozniej zrobili, czegos takiego to na zadnym filmie nie widzialam..

no niestety do konca nie obejrzalam i nie wiem jak sie skonczylo, natomiast polecam ci jeszcze do obejrzenia "FROZEN" - po tym więcej nie pojedziesz w góry:P, oprócz tego jeszcze polecam "Domek w górach"