Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicharka zlosliwa

pracuje w restauracji

Polecane posty

Gość kicharka zlosliwa

I dzisiaj wszystkie dania wegeteianskie ....smazylam na smalcu bo nie było oliwy..... Wegetarianie wpoeprzalo aż sie uszy trzęsły i po co wmawiać sobie ze nie je się niwsa

Gość nie wiem co sie ze mna dzieje
up

Gość A JA JESTEM KELNERKA
I PLUJE DO DAN GOSCI HAHAHA

Gość kicharka zlosliwa
A my też plujemy a najlepsze jest to ze jaboracuje w restauracji sygnowanej przez ta gruba kuuiuurew Gessler. Masakra .najtansze produkty i nic nigdy nie ma jak potrzeba

Gość przy kawie mrozonej
hihihihi

Gość gdfffffffffh
a ja bym plunęła wam w twarz chamy pospolite. nie czyń drugiemu co tobie nie miłe

Gość kicharka zlosliwa
Ja odkąd pracuje 3lata w restauracji za nic w świecie niwbkemnooza domem. Ryby się odświeża mięso plucze godzinę w wodzie z Ludwikiem żeby straciło zapach. Zamiast indyka kurczak. Zamiast wołowiny jagnięcina albo wieprz na chama warzywa zgnite z targu odkrawa się . Surówki robi się i wydaje kilka dni. Zupa dnia to najlepsze co może być . Ostatnio gotowała pieczarkowa ze zdechlych oplesnialych cały h mokrych od takiego sluzu pieczarek. Kazda ryba to uvnas mintaj tylko inaczej się nazywa a zamiast mintaja .... Panga. Śledzie są gotowe kupowane a mamy w karcie 10 rodzajów a wszystkie ze słoika .

Gość kicharka zlosliwa
Naleśniki z serem gotowe z biedronki bo nigdy sera nie ma

Gość kicharka zlosliwa
Przyprawy mamy najtańsze aro z makro

Gość kicharka zlosliwa
Makarony z aro. Kasze z aro nawet ketchup aro. A wegetariańskie dania zawierają mięso jak chuj i smażone na smalcu aro

Gość frau tante
Oooo... niczym mnie nie zaskoczyliscie...

Gość kicharka zlosliwa
Ok ale ubna byle pierniesz i 40 zł kosztuje w karcie na lebka

ja tez swoje widzialam. jestem wege i tym bardziej nie mam zaufania do zamawianego jedzenia, nawet u kogos nie lubie jesc. lubie gotowac, i sama dobieram starannie skladniki.

Gość kicharka zlosliwa
U nas generalnie szef kupuje odpady z hurtowni i targów tpbco się juz zdążyło zepsuć albo jutro kończy termin ale..... Dla sanepidu mabopakowania i przekłada. Warzywa to chyba spady bierze jakies oberwane liście odbakapusty i każe robić gołąbki . Papryki aż suche ogórki wodniste. Marchew z ciemnymi plamami . Pietruszka sucha pory żółte suszone. Pomarańcze zgniłe i z nalotem jabblka obite zbutwiale cytryny zielone. Obkraja sie to i do gara. Mięso mielone masakra . W Tesco to najtansze to rarytas. A klientom się mówi. Ze sami mielimy. Gowjo prawda. 150kotletow mam zamrożone ibjal klient chce ro do mikrofali a potem na smalec żeby był chrupki.

Gość kicharka zlosliwa
Mleko w proszku . Juz dawno po terminie. Herbata też kupił gdzieś zapas liptona dwaa lata temu i do dziś jest .

Gość wredniucha10
ja przez coś takiego zrezygnowałam z pracy - gotowałam w polskiej restauracji w Anglii - po prostu było mi wstyd tak oszukiwać klientów!!!

Gość laleczka 81
dziwne ,że nikt jeszcze nie zamknął takiej knajpy. ludzie nie są aż tak durni i odróżniają smaki piwa, mięsa itp. chyba,że to jedyna restauracja w jakiejś pipiduwie albo na drodze jakiś zajazd. sama prowadzę restaurację i wiem,że takie rzeczy to raczej w poprzednim ustroju ale nie dzisiaj . współczuję ,że musisz tam pracować .

Gość kicharka zlosliwa
Restauracja w dużym mieście centrum handlowe.

Gość laleczka 81
to prowokacja

Gość wredniucha10
""sama prowadzę restaurację i wiem,że takie rzeczy to raczej w poprzednim ustroju ale nie dzisiaj"" oj, żebyś się czasem nie zdziwiła

Gość laleczka 81
jak oglądam kuchenne rewolucje to faktycznie czasami się dziwię jakiego pokroju ludzie otwierają restauracje i jakich podobnych sobie osobników zatrudniają. powinno się wsadzać takich do pierdla za narażenie zdrowia i w sumie życia konsumentów. jak by się kilka wyroków posypało to następni może by pomyśleli ,że można komuś krzywdę zrobić .

Gość wredniucha10
ci "restauratorzy" z bożej łaski to tylko kasa, kasa i kasa - porcję okroić, zepsute żarcie przyprawami nafaszerować - no po prostu rzygać mi się chciało w tej robocie - gotując brzydziłam się próbować!!!

Gość kicharka zlosliwa
A szef ma kilkadzisiat tysi na miesiąc a oszczędza na wszystkim.

Gość DaGaga
A ja jadam w barze, gdzie cena np. zup to 1.80 - 2.30, pierogi 4.50 - 6.00, ziemniaczki z cebulką 1.50 i wszystko jest przepyszne syte, nie pożałowane. Drożej nie zawsze znaczy lepiej. W innym barze jadłam zupę za 5 zł i po pierwszej łyżce zrezygnowałam - nie dało się jeść. A tam gdzie teraz chodzę zupy tanie i pyszniutkie.

Gość kicharka zlosliwa
a nie wiecie najlepszego, czasami zdarza mi się dodać do sosu trochę kału

Gość kicharka zlosliwa
zazwyczaj robimy zrzutke, j a i szef:classic_cool:

Gość Jakie to żałosne!
Napiszcie w jakiej restauracji pracujecie.Z największą przyjemnością zajmę się wami.Zaraz napisze do operatora,który w danej sytuacji ma obowiązek podać wasze dane, skoro takie teksty piszecie!😡 Myślicie że nikt was nie rozszyfruje????!!!! Jesteście odważni bo piszecie anonimowo??! Udowodnię wam ze nie macie racji.😠 Co to za cholota?!

Wiele moich koleżanek pracowało w restauracjach i wiem, że takie rzeczy nie miały miejsca. Jedna koleżanka pracowała w fastfoodzie i mówiła, że czasem zdarzały się nieświeże zapiekanki ale starały się ich nie sprzedawać. Np jeśli nieświeże były te z szynką to proponowały te z pieczarkami.