Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska2333

galaxy s3 czy iPhone 5 ?

Polecane posty

Gość ciekawska2333

Może mógłby ktoś pomóc , doradzić ? Ktoś używa , jakieś opinie ? Mam dylemat który smartphone kupić ...

Mialam galaxy s2 znudzil mi sie, mial sporo wad, chociaz spelnial swoje funkcje. Teraz mam iPhone 5 i powiem Ci szczerze - bez szalu... :o mysle czy go nie sprzedac w pi... i sprobowac Nokie Lumia. Czego konkretnie bys chciala sie dowiedziec?

Gość ciekawska2333
Ja obecnie korzystam z samsunga galaxy advance. Chcę wymienić na jakiś nowszy. Słyszałam , że iPhone często się zacina , że się zawiesza i że nie jest wart swojej ceny.Dlatego zaczęłam myśleć nad sgs 3 . Podoba mi się też xperia T. Kurcze ... Tyle tego jest na rynku...

Gość ciekawska2333
Lumia 920 też mi wpadła w oko.. ;)

Gość odradzam
Ktos tu pisal o Lumi wiec ja odradzam nokie lumie 900 juz 2 razy ja reklamowalam lipa na maxa. Ale za to moge polecic HTC ONE X

Gość odradzam
a jesli jest ktos tu z UK LUmie moge odsprzdac

Gość ciekawska2333
Może spróbuje iPhone 4s. Podobno nie różni się od 5 niczym

moim zdaniem sie rozni. 5 jest dluzsza, ciensza, lzejsza, ma ulepszony obraz, pare dodatkowych funkcji, no zawsze nowszy model. ALe co jak co tyle siana na to wydac to jednak przesada, ja swojego moze sprzedam i kupie co innego tez.

Gość ciekawska2333
I jak Ci działa ? Zacina się albo coś z tych rzeczy ?

Gość ksjkjsdsl
s3 chyba ze masz kupe kasy na inwestowanie w iphone- muzyke, naprawy, aplikacje itd itp

mi? Nie zacina sie, nie popsul sie do tej pory ani nic, troche mnie wkurza to ze nie jest kompatybilny z windowsem, nie zlapie na bluetooth musisz instalowac programy by konwertowac pliki zeby funkcjonowaly na nim itd

Gość zimowawiosnaj
ja mam s2 nie wiem co ulepszyli w s3 ale na podstawie wersje s2 nie polecam

Gość ciekawska2333
Trudny wybór ... Ale chyba zdecyduje się na s3

Gość pracownica nocna
Dostałam z pracy HTC One x , całkiem dobrze robi. Mój osobisty też HTC.

Gość ciekawska2333
Wypowie sie ktos jeszcze ?

to na prawdę zależy jakie masz podejście do techniki, nowości, jak będziesz wykorzystywała ten telefon. Z moich doświadczeń wynika, że niestety lamerzy komputerowi nie wykorzystują nawet 5% możliwości smartfonów, a potem na nie narzekają jak jacyś znawcy....

Gość ciekawska2333
iPhona już nie biorę pod uwagę ... ;) za drogi i dużo negatywnych opinii. Rozważam jeszcze xperie T .. ale raczej zdecyduję się na samsunga.

Gość mulena69
Ja wybrałbym ten który jest: a) tańszy b)praktyczniejszy c) posiada lepszy serwis - darmowe aplikacje, takie jak tutaj http://appsblog.pl/

Gość Juve
http://www.elektrospot.pl tutaj iPhony5 są tanie jakbyś był zainteresowany, ja osobiście polecam Apple - lepszy sprzęt, szajsungi to tylko marka- a jakoś denna :)

Gość Fghjfhjkm
Mam iphone 5 i jestem zadowolona. Galaxy s3 nie uzywalam ale ogolnie jestem przyzwyczajona do ios i dlatego chyba dozgonnie bede uzywac tego systemu :p

Gość gość
Mam s3 Android to Android mozna konfigurowac praktycznie wszystko. Polecam bo jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
iphone nigdy nie bylo najbardziej rozchwytywane w pl , cena z kosmosu i kupuja go zazwyczaj na firme w abonamencie rzadko za gotowke chyba ze naprawde bogacz ;)

Gość gość
wiekszosc iphonow w polsce jest na raty:D

Gość gość
Moj facet ma samsung galaxy s3 a ja mam Iphone 4s. Jak dla mnie Iphone jest lepszy,wszystko jest przejrzyste i jakos prostsze w obsłudze.

Gość Kamilka1989
Ja mam iphona 5s przedtem miałam samsunga galaxy s3 i muszę przyznać że zamiana na iphona była jedną z lepszych decyzji które podjęłam. A jeszcze mam super pokrowiec do tego taki jak te tutaj http://ispot.pl/etui-i-torby-dla-iphone039a Wiem że iphone są drogie i wgl pewnie większość ludzi uważa to za swojego rodzaju szpan że ma się iphona ale ten telefon na prawdę jest lepszy od innych :)