Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgjjgjgjjjjgg

Co fajnego mogę sobie kupić?

Polecane posty

Gość 90hylannna
No to rower. Albo w sumie za malo. To moze rolki

Gość 90hylannna
Ja tez bym kupila perfumy. Najlepiej od razu dwa rozne zapachy bo nie lubie ciagle tego samego uzywac. Moge polecic ci mexxy sliczne sa maja oprocz toaletowych tez perfumy

Gość jgjjgjgjjjjgg
Już wiem, co kupię! Oświeciło mnie. Przypomniało mi się, jak kiedyś w sklepie bezcłowym na lotnisku zachwycałam się mgiełkami do ciała z Victoria's Secret, ale było mi szkoda kasy. :D Muszę ich poszukać i kupię sobie. Dziękuję Wam jeszcze raz za propozycje :)

Gość 90hylannna
Strczy ci na perfumy z tej serii

Gość ula kraków
joasiaJoasia7979 chylę czoła ,dla Ciebie CZŁOWIEKU

Gość jgjjgjgjjjjgg
Wolę sobie kupić np. 2 mgiełki. :) Swoją drogą to polecam te owocowe, zapachy są cudowne! Do tej pory pamiętam, jak mi się spodobały.

Gość Anka_Z_Koszęcina
1. Wibrator Durex 2. Buty do biegania 3. Blender do smothie 4. Kulki gejszy do ćwiczenia mięśni kegla 5. Radio samochodowe 6. Urządzenie do wypieku chleba 7. Mecz reprezentacji Polskiej we wrześniu 8. 1l spirytusu +2l wódki + 1kg cukru + 2kg wiśni i zrób nalewke na zimę dla całej rodziny

Gość gość
Może bieliznę erotyczną? W takiej każda kobieta czuje się sexy :) Ja kupuję tutaj http://zmyslowo.com/ . Mają duży wybór w przeróżnych rozmiarach :)

Gość jasonXXL
Dla siebie to kupiłem ostatnio uchwyt samochodowy na narty w serwisie forda, sezon się zaczął akurat a chcieliśmy z żoną wyjechać na narty, wcześniej nie jeździliśmy. Na stronie forda jest więcej tego typu akcesoriów, https://akcjaserwisowa.pl/akcesoria można zerknąc jak ktoś ciekawy, od razu ceny są podane.

Gość gffgffgff
Mam 250zł. Nie wiem na co wydać. Znalazłam już dużo rzeczy ale albo są za drogie, albo nie fajne . Naprawde nie wiem co kupić. Wam polecam cos na co mnie nie steć czyli deskorolke elektryczna za 500zł.

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Jak nie ubrania to kosmetyki.Chyba to p****balas.teraz się boisz ze jak kupisz ciuchy to mama zauważy