Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

POWAŻNY PROBLEM- MAŁA PAMIĘĆ WIRTUALNA, CO ROBIĆ?

Polecane posty

usunęłam pamięć z poczty, opróżniłam kosz, historię przeglądarki usunęłam w panelu sterowania, wszystko, jezu...włacza mi się strona czy chcę by przegladarką domyslną było internet explorer i wtedy siada mi komp- zawiesza się, a ja musze resetować, trwa to 40 minut. jestem wykończona....skanowałam kompa. przegladarka- google. antywirus- miscrosoft security essentails.....w życiu nie skończę magisterki...przerywałam 3 razy dziś...mam dość....

czym ta pamięć w ogóle ejst do diaska???o co chodzi???? aha- w sumie to mam mozilla firefox...google sama muszę włączać...

Gość c ewntr
chyba musisz dokupić i to nie zależy od historii, itd. tylko od tego ile masz programów na kompie.

pomózcie, bo się wykończę....myślałam, że jak pousuwam kosz i w ogóle...to minie...kosz na kontach email też. nic. jezu...nie dam rady tak życ, potrzebuję kompa do wszystkiego....a mi myszka nawet posłuszeństwa odmawia- zawiesza sie wszytsko, nawet by go wyłączyć musze czekac aż komenda dotrze do niego. za długo...

cholera...dużo, ale nie wiem które usuwać, ja sie nie znam, a jak coś ważnego usunę? co mam dokupić, nie rozumiem?;-((

Gość To zależy ...
Pamięć wirtualną masz zawaloną tymi reklamami. Musisz pozbyć się problemu z nimi i powinno wrócić do normy wszystko.

Gość Elektronikełe ausf.I
pamięć wirtualna jest pamięcią zapisywaną na dysku twardym, i można ją ręcznie zmieniać i nie zakładaj 15 tematów, bo nie mam zamiaru skakać

no ale tamten temat jest trochę inny. ale chłopaki, ja nie dam rady z tym....jutro zapytam współlokatorów...ktoś musi za mnie to chyba zrobić. ja niestety jestem zbyt atechniczna

to nic że jesteś atechniczna, ale chociaż obiad umiesz dobry zrobić

jaki znowu seksizm?

no, że skoro na kompie się nie znam, to zawsze mogę iść do garów;-ppp ale mam dystans, śmieję się;-DDD nie martw się. i tak od kompa wolę gary, haha

lol, jest takie powiedzenie: "przez żołądek do serca" , i z tym gotowaniem nie miałem nic złego na myśli ani żadnego seksizmu