Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RozaIia

Co to za dziwny czlowiek na fotce?

Polecane posty

Weszlam przypadkiem na to konto folionaut.fotka.pl i zastanawiam sie o co chodzi, strasznie mnie intryguje. Jakies zdjecia zafoliowanej dziewczyny z kroplowka i podpisy: "Milenka zafoliowana i uspana. Już po wszystkim ", "Milenka usypiana", "Milenka przed uśpieniem". Napisalam wiadomosc prywatna co to za foty, odpisal: z zabiegu mojej kolezanki,ale niedlugo beda mi robic to samo:(, zapytalam czemu a on: to sa takie badania naukowe. Później nie odpisywal mi juz jakie badania mimo ze odczytal wiadomosci. Macie jakis pomysl o co chodzi?

Gość powiemnicnikomu
az zajrzalam, tez nie wiem o co chodzi

Gość powiemnicnikomu
rozalia, ale Ty widzisz tylko 3 zdjecia, czy caly profil?

Gość To naprawdę dziwne :D
Hej dziwne :P też do niego napisałam. Może to jakaś netowa forma happeningu? :P

Gość mefitkaaaaa
hmmm conajmniej dziwne.nie slyszalam o usypianiu w folii i tez mnie zaciekawilo

Gość jak nie powiesz o co
Dziwne. I tak w ogole to czemu publikuje takie foty. A co pisze o sobie na profilu. Bo ja niezalogowana

Gość powiemnicnikomu
no lwasnie, co o sobie pisze

ale na fotce nie da sie o sobie nic pisac, tylko wypelniac dane o sobie, nic ciekawego pisze np ze ma 23 lata, 170cm, mieszka w willi, wyksztalcenie wyzsze i takie pierdoly jakies..

CO TO MA BYC ??????????????????????? choleraaaaa.. to trzeba do admina na tej fotce napisac czy cos.. przeciez to nie normalne :/

Ej, no weźcie, bo się wkręcam :D może jakiś studencik z koleżanką wpadli na pomysł prowokacji i teraz leją z wiadomości do nich wysyłanych i zainteresowania, jakie wzbudzili :P a my tu jakieś podejrzenia mamy...

Wiesz no moze tak, a moze nie.. zawsze lepiej sprawdzic. Co za idiota takie rzeczy daje do internetu? poza tym watpie, zebym mozna bylo robic zdjecia na sali operacyjnej osobie bedacej np uspypiana przed operacja ..i to jeszcze przykryta folia? teraz sie takie rzeczy slyszy, ze uszy wiedna.. lepiej reagowac niz udawac, ze nic sie nie dzieje..

Ok, to ktoś już pisał do tego admina, czy nie?

Że podejrzany profil czy coś, nie wiem... Ale co może admin zrobić, najwyżej usunie konto, a wtedy nie będzie żadnej drogi kontaktu z tą osobą, a może uda się coś od niego wydobyć :P

Gość Agattrty
Straszne to:o

Gość powiemnicnikomu
mi sie wydaje, ze to jakas forma sztuki... albo nie wiem co. przerazajace w kazdy razie

No ja sie na tym nie znam ale na pewno mozna napisac gdzies do osob zajmujacych się roznymi dziwnymi przypadkami w internecie. Albo wybrac sie na policje nawet ze wzgledu na zaniepokojenie. Oni sprawdza i beda wiedziec co i jak. Czy to zart czy nie. No ja nie wiem.. pomyslu jak na razie nie mam bo w szoku jestem ale nie powinno sie tego zostawiac bez wyjasnienia.

...i jeszcze ta ksywa : folionaut :/ przerazajace.. co za czlowiekiem trzeba byc zeby w ogole takie zdjecia wystawic.. w zartach czy nie.. wizerunek dziewczyny podpietej do aparatury pokazywac i jeszcze pisac bezczelnie "milenka zafoliowana ..." no bez jaj :o

Założyłam konto specjalnie dla tego tematu i napisałam do niego :P jeśli mi jutro coś odpisze, to powiem :P

Nawiasem mówiąc... to przerażające, ile tam pozerstwa na tej fotce :P

No to kombinuj.. ale raczej nic Ci to nie da, przynajmniej tak sadze. Ale probowac zawsze mozna... zastanawialam sie nad tym i powiem wam, ze nie kumam.. moze sa jakies nowe metody operacyjne o ktorych nie mam pojecia..;p nie wiem.. ale w szok potrafi wprowadzic czlowieka, nie powiem. ;/

Nie wiem, ja miałam zabieg, miałam narkozę i nie było żadnej folii. Też mi się to wydaje dziwne

Gość Agartytr
Ta dziewczyna jest podobna do iwony wieczorek

Gość ale te podpisy sa najgorsze
"Milenka zafoliowana i uspana. Juz po wszystkim" jak po wszystkim. Nie obudzi sie? Trzebs muec nadzieje ze to prowokacja. Bo tak naprawde to nie trzyma sie kupy. Nie znam sie ale ludzi sie nie foliuje. A jesli to badania naukowe, nowa metoda czy cos tonikt by nie umueszczal zdjec na fotce. Obstawiam prowokacje. Ale jakby zglosic doadmina to nie jest tak ze oni tylko musza usunac konto. Moga sprawdzic ip, moga to zglosic.

A moze oni za pieniadze oddaja narzady wewnetrzne? skoro autorce w odpowiedzi napisal, ze za niedlugo beda mu robic to samo? :/

Gość powiemnicnikomu
Nie sadze, zeby ktos bylaz tak glupi i sie tym chwalil. Mysle, ze to zwinna prowokacja