Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RozaIia

Co to za dziwny czlowiek na fotce?

Polecane posty

Gość jsfdhjvhb
jakiś zbok - pewnie ma fetysz związany z folią i zabiegami medycznymi, "już po wszystkim"=już po operacji

Gość hehheheheheeeeeeehhhehhe
ok,ale jesli wylapuje np.dziewczyny które uciekly z domu albo z poprawczaka to trzeba sie za to wziąć ..

Gość fchcthrfctrfgfh
hehheheheheeeeeeehhhehhe a co ona ma z uchem na srodkowym zdj.? cos mi tu nie pasuje.... no to jest tasma przyklejona na oczy przebiegajaca przez ucho

ok,cuda na kiju moze i tak...ale niekt normalny nie posiada w swojej kolekcji takiego sprzetu :O

to jest tasma :O no chyba nie bardzo . Wygląda dziwnie to ucho i wcale nie widac na nim tasmy

Gość m222jd
Zglosilam juz sprawe na policje, mam nadzieje ze sprawdza ten profil

Gość audiererererererererer
Usunął zdjęcia

Ja pierdziele co za czlowiek.. piszecie ze zglosiliscie to no i jaka reakcja adminów strony i policji ? przeciez tego tak nie mozna zostawic !

Gość : DDD
Ech, dziwne to!!!

Gość nie ma zdjeccc
trzeba bylo te fotki skopiowac teraz ja np. nie widze

Gość napisal w profilu:
''Profil ma charatker humorystyczny,publikowane tu zdjęcia pochodzą z serialu Moroe Season i sa powszechnie dostepne w internecie ''

nic nie napisal w profilu, bo na fotce sie nie da... Odpisał mi teraz: wraz z dwiema innymi dziewczynami jestesmy poddawani badaniom naukowym, usypiają nas ehh nic wiecej

nic nie napisal w profilu, bo na fotce sie nie da... Odpisał mi teraz: wraz z dwiema innymi dziewczynami jestesmy poddawani badaniom naukowym, usypiają nas ehh nic wiecej

Aaa no tak, no to spoko. Ale nie wiem co w tym humorystycznego i pousuwal te zdjecia..

Gość seskaoni
Owszem odpisał mi w prywatnych,że te zdjęcia są dostępne w necie a ten profil ma charakter humorystyczny.

Gość 999...999...
macie te foty? nie zdazylam zobaczyc :?

Gość m222jd
To rzeczywiscie z serialu medycznego... a ja napisalam maila do policji ze maja go sprawdzic ... :-) i do admina w fotce ;-) no ale zawsze lepiej byc ostroznym bo te zdjecia mogly przeciez nie byc z serialu ale i tak jest jakis dziwny , bo po co podpisuje ze to jakas milenka i jak ktos juz wczesniej napisal , ze powiedzial ze to jest jego kolezanka i ze niedlugo bedzie mial tak samo,

ferie zimowe sa wiec pewnie jakis dzieciak sie nudzil hehheee.... ale bedzie mial mine jak zobaczy Policje za drzwiami , ale ja tez to bym zglosila.... sama ogladalam te fotki i przez mysl mi nie przeszlo aby je sciagnac i wrzucic do wyszukiwarki grafiki :O

Gość sunset_dreams
i oczywiście na głupim gadaniu się skończyło,żadna nie ma na tyle odwagi by zgłosić to na policję :)

Gość nn01
ale tu nie ma co zgłaszać. za marzenia - chocby najbardziej dziwne - sie nie karze

Gość gdfgdfgfggggggggggg
ni ma fot przestraszylis.cie go :o

Gość nn01
Co tam słychać dalej w sprawie ?

Gość folionaut
do m222jd: Czy to jest prawda z tą policją? Wiem, ze nic złego nie zrobiłem, ale stres związany z tym co napisałaś jest tak silny, ze od ponad 2 tygodni nie mogę się nad niczym skupić, jestem już nerwowym wrakiem. Jeśli to była by prawda to przynajmniej wiedział bym jak oszczędzić sobie wstydu związanego ze składaniem im wyjaśnień... Proszę mi powiedz jak bylo na prawdę, możesz odpisać tutaj albo na fotce. Dziękuję i liczę, że ustosunkujesz się do mojej prośby.

Tworzycie jakiś głupie profile, pełne niedomówień, a potem prosicie o wyrozumiałość. Będziesz miał nauczke żeby wiecej czegoś takiego nie robić. Dobrze, że na świecie są jeszcze tacy ludzie, którzy zainteresują się sprawami, które są dla nich niepokojące.