Gość ...gosc... Napisano Styczeń 28, 2013 Witam. Sama nie wiem co o tym myslec, pierwszy raz znalazlam sie w takiej sytuacji. Ackolwiek, ze do mlodych os. nie naleze nie wiem zupelnie co mam robic. Otoz, poznalam mezczyzne w klubie, zagadal mnie o moj nr. podalam mu. Przez jakis tyd. pisalismy itp. po tyg. spotkalismy sie u niego, przygotowal kolacje itp. oczywiscie skonczylo sie w lozku. I tak bylo przez kolejne 4 dni, kolacja u niego badz w restauracji nastepnie super przygoda lozkowa. Po tym czasie wyjechalam. Mieszkam za granica. Odwiozl mnie na lotnisko, po czym jak wyladowalam dostalam od niego wiadomosc, zebym nie zniknela. Przez jakis czas pisal do mnie, i co najdziwniejsze pisal Szczesliwej roczniczy w kazdy piatek ( tego dnia sie spotkalismy). Ogolnie dziwnie zaczelam sie czuc. wiec zerwalam znajomosc, natomiast po jakims czasie cos mnie tknelo i odezwalam sie do neigo ponownie i znowu sie zaczelo. Znowu pisze do mnie szczesliwej rocznicy itp. Szczeze sama nie wiem co o tej sytuacji sadzic... JAk myslicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach