Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebna pomoc81

child tax credit, child benefit-kto wie

Polecane posty

Jesli chodzi o mnie, Biedne Dziady, to jestem bardzo mloda ;) Mam 15 lat i meza (tego samego od wielu lat wyobraz sobie), a studia skonczylam w wieku 10 lat :) Pasuje? ;) I bawi nie zalozenie, ze jak sie ma dzieci to to jest ibciazenie finansowe. Nie dla wszystkich :) Jak mozna miec dzieci nie majac zadnego zabezpieczenia finansowego, pracy, mieszkania itd? No jak?

Gość Biiedne Dziady
no coz azjatycka mlodas i glupias na dodatek. Rodzice cie sprzedali pedofilowi, ktorego nazywasz teraz mezem, nie moja broszka. Studia? Ty masz studia skonczone?? I taki niski poziom intelektualny. No, jak wiadomo dyplom mozna kupic :) Natomiast wiem, ze roznie w zyciu bywa, raz na wozie, raz pod, o czym ty chyba zapominasz.

"ola2204 Do ROR- Tak, jak straciłam prace to pobieralam zasiłek dla bezrobotnych pomimo oszczędności. bo chyba z tego nie trzeba się spowiadać w urzedzie pracy co?" xxxx to zalezy w kt panstwie;/ w niektorych nie dostaniesz nic od rzadu - jelsi masz wlasna kase na koncie. xxxx Poza tym napisze to po raz ostatni-myśle,że mało w życiu przeżyłaś/eś i dlatego masz takie zaściankowe poglądy i nie będe tu cytować poszczególnych twoich wypowiedzi bo sam/a wiesz o które chodzi. Piszesz tu tylko po to żeby wkurzać innych. A tak naprawde nic wartosciowego do rozmowy nie wnosisz więc nie warto się wysilać" xxxx to sa twoje wrazenia i masz do nich prawo, wazne zeby zalozen (a wiec wyobrazen na czyjs temat) nie myslic z rzeczywistoscia (o kt sie nie ma pojecia)

" Biiedne Dziady ja mysle, ze one obie (ror i azjatycka) to poprostu jeszcze mlode osoby, bez obciazenia w postaci rodziny, dzieci. Malo wiedza o zyciu bo tak naprawde ich zycie to jedynie praca i ewentualnie kolejny facet. Wierza naiwnie, ze dobra passa zawsze trwa. Poza tym, prosze was, z czym do ludzi? Zarozumiale to, to, czubek wlasnego nosa tylko widzi i nic wiecej" xxxx jesli ktos sobie w zyciu radzoi - od razu rozpoczynaja sie "podejrzenia" , a ze mlody, a ze klamie, a ze zlodziej -...moge zapytac o cos, doratalas w polsce moze?;-) xxxx Zapewne jakby jednej czy drugiej noga sie powinela to jadlaby tynk ze scian...I nie ma co z takimi dyskutowac bo sprowadza czlowieka do swojego poziomu idioty a pozniej i tak pokonaja doswiadczeniem. " xxxx kazdemu sie noga powinie - dlatego jedni sie ubezpieczaja na te okolicznosc , a inni sidaja i placza , czasem na ulicy... taka prawda xxx Widac to po poszczegolnych topikach. Nic do powiedzenia nie maja, ale swoje trzy, jakze slabe, grosze musza wtracic. xxxx to twoja subiektywna ocena - czujesz potrzebe wyrazania jej czy co?;-)

[zgłoś do usunięcia] Biiedne Dziady no coz azjatycka mlodas i glupias na dodatek. Rodzice cie sprzedali pedofilowi, ktorego nazywasz teraz mezem, nie moja broszka. Studia? Ty masz studia skonczone??" xxxx wspolczuje twoim bliskim;/ mam nadzieje, ze to twoja gea na forum a w realu jestes mniej zgorzkniala;/

"I taki niski poziom intelektualny. No, jak wiadomo dyplom mozna kupic" Oczywiscie. Prezentuje poziom nizszy od zera. A za dyplom zaplacilam 3 wielblady i 3 kobialki truskawek. Zal ci pupe sciska? ;)

Gość Biiedne Dziady
ror, wybacz, nie umiesz czytac?? Czy poprostu azjatycka potrzebuje adwokata bo sama sobie nie poradzi?? Nie ma naprawde potrzeby zebys komentowala wszystkie posty, sloneczko. Widac, ze ci sie nudzi. Mojej rodzinie wspolczuc nie musisz, zajmij sie swoja. UPS ty nie masz przeciez rodziny. Azjatycka, coz skoro oboje macie 14 lat juz rozumiem skad twoje dziecinne podejscie do spraw. Masz ferie jak mniemam i ci sie nudzi. Biedne dziecko. Moze poczytaj jakas ksiazke, nawet jakas lzawa powiesc, a nie przesiadujesz na forum zostawiajac nic poza smrodem...

Biedne dziady, widac, ze sie gubisz. Przeciez ja to ROR i ROR to ja. Sama tak pisalas? Masz rozdwojenie jazni? Maz ma 14 lat a ja mam 15. Pisalam ci, ze lubie mlodszych ;) Masz jakis problem z tym?

Gość Biiedne Dziady
ja sie gubie? No skad. Czasem trzeba podjac gre przeciwnika, nie wiedzialas?? Rok mlodszy to zadna roznica sloneczko :D

"Biiedne Dziady ror, wybacz, nie umiesz czytac??" xxxx nie, nie umiem ;/ przepraszam myslalm, ze to nie jest wymagane na tym forum;-) xxx Nie ma naprawde potrzeby zebys komentowala wszystkie posty, sloneczko. " xxxx nie ty bedziesz decydowac jakie sa potrzeby ;-) as easy as it is;-) xxxx Widac, ze ci sie nudzi. Mojej rodzinie wspolczuc nie musisz, zajmij sie swoja. UPS ty nie masz przeciez rodziny." xxxx ale mam za to koze ;-) a twojej rodzinie bardzo wspolczuje , to fakt;/

"Biiedne Dziady ja sie gubie? No skad. Czasem trzeba podjac gre przeciwnika, nie wiedzialas?? Rok mlodszy to zadna roznica sloneczko " xxxx o mamy wsechwiedzaca ktora o wszystkim decyduje;-)

Owszem, Biedne Dziady, jest roznica. Jak wiadomo mezczyzni sa emocjonalnie od kobiet o okolo 3 lata. Wiec jesli ja mam 15 to maz ma 12. Masz jak na talerzu podane wszystko. Interesuje cie co dzisiaj robimy na kolacje? Co chcesz jeszcze wiedziec? ;)

Gość Biiedne Dziady
ale juz ci napisalam ror, twoje wspolczucie jest zbedne. Ba, nawet nie masz powodu by wspolczuc. Zazdroscic, owszem. Wspolczuc nie. Azjatycka, coz ciezko musi byc z mezem o poziomie intelektualnym dziecka. Widac, ze ciagnie cie w dol, biedactwo :D

Dziewczyny, w ogole to radze ignorowac wypowiedzi tych dwoch forumowiczek (czy tez jednej w dwoch ) wtedy nie beda mialy do kogo pisac. W topikach gdzie sie udzielaja po prostu ignorujcie ich wypociny w ogole nie reagujac na nie, tak jakby nie istnialy. Zobaczycie jak szybko sie stad zawina. Jest takie okreslenie z jezyka angielskiego 'attention whore'. I to sa takie wlasnie osoby. Szukaja uwagi na forum internetowym, bo w zyciu osobistym jej za bardzo nie maja. Z punktu psychologicznego ma to tez swoja nazwe. Nie warto toczyc dyskusji z takimi pozbawionymi pokory, skrupulow osobami. Ich bronia jest sarkazm co zreszta widac w kazdej ich wypowiedzi. Wiec dziewczyny, piszcie sobie na temat i nasrac na attention whores. Powodzenia.

Gość Biiedne Dziady
niebezpieczna amen :)

"Azjatycka, coz ciezko musi byc z mezem o poziomie intelektualnym dziecka. Widac, ze ciagnie cie w dol, biedactwo" Odwrotnie. To ja go "ciagne" w gore. Mowie ci, zabawy mamy za pan brat. Pewnie sciskasz poslady z zazdrosci co? ;) xx "niebezpieczna amen" Jakos nie widac, zebys sie zastosowala do zalecen naszej petytorki Niebezpiecznej ;)

niebezpieczna i te jej apele;-) slodziutka jeste - na "krucjate" wyruszyla wedlug zasady - nie lubie kogos to niech on/ona sie dopasuje albo bede tupac nozkami;-) xxx "Biiedne Dziady ale juz ci napisalam ror, twoje wspolczucie jest zbedne. Ba, nawet nie masz powodu by wspolczuc. Zazdroscic, owszem. Wspolczuc nie." xxx uderz w stol a nozyce sie odezwa;-) a ja ci napisalm - ze to nie ty jestes decydentem w moich postach, as easy as it is;-)

Gość kuzwaaaaaa noooooo
ROR i azjatycka dlaczego was tu nikt nie lubi i siejecie zamet w kazdym watku?nie mozecie po prostu spierdolic z tego forum raz na zawsze? :O :o :o

" kuzwaaaaaa noooooo ROR i azjatycka dlaczego was tu nikt nie lubi i siejecie zamet w kazdym watku?nie mozecie po prostu spie**olic z tego forum raz na zawsze? " xxxx nie moj problem ze mnie ktos nie lubi;-) as easy as it is;-) ja sie dopasowywac nie bede - jak cie cos uwiera to sobie sam/a pogmeraj az przestanie;-) twoja subiektywna opinia ze sieje zamet lata mi kolo ...;-) moim zdaniem to ty siejesz zamet - a moja opinia jest dla mnie wzanijjsza niz twoja;-)

Gość hhgfggfyjgygyfgy
Azjatycka Pani kiedys sama sie na watku o Dubaju wydala. Raz napisala, ze mieszka w Dubaju, w potem w innych postach, ze gdzies indziej. Dziewczyny wytknely jej klamstwo. Bylo to jakies pare tygodni temu w tym dziale na topiku o Dubaju. Jej posty juz sa usuniete bo zglosila szybko do kasacji. Ja czytalam cala ta dyskusje.

Gość hhgfggfyjgygyfgy
Postaram sie znalezc tamten temat i moze jeszcze beda posty dziewczyn, ktore przylapaly ja na klamstwie.

[zgłoś do usunięcia] hhgfggfyjgygyfgy Azjatycka Pani kiedys sama sie na watku o Dubaju wydala. Raz napisala, ze mieszka w Dubaju, w potem w innych postach, ze gdzies indziej. " xxxxx hahahhaaha;-) a slyszalas kiedys o czyms takim jak przeprowadzka, hm?;-) przynaje ci duuuuuzy plus za poprawe humoru;-)

"hhgfggfyjgygyfgy Postaram sie znalezc tamten temat i moze jeszcze beda posty dziewczyn, ktore przylapaly ja na klamstwie." xxxxx juz sie nie moge doczekac;-) szukaj szybciutko;-)

no i mamy wyniki sledztwa;-) [zgłoś do usunięcia] hhgfggfyjgygyfgy http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5455411& start=30 Tutaj pisze spod nicku hiena. Poczytajcie sobie." xxxxx zwlaszca fakt ze inne nicki jest wysoce przekonywujacy - ni otwoeram z azasdy zalcznikow na kafe , ale czekam na dalszy ciag - relacje - tego kryminalu;-) od razu mowie ze ja tutaj tez pisze z roznych nickow : pomaranczowych, czarnych oraz zielonych;-) a jak sie okaze ze jedna rzecz sie pokrywa z inna ucztsniczka forum (np. wiek) to uznam ze zostalam zdemaskowana;-)

ROR poczekaj, bo to o mnie teraz pisza. Daj mi tez szanse miec ubaw. "Azjatycka Pani kiedys sama sie na watku o Dubaju wydala. Raz napisala, ze mieszka w Dubaju, w potem w innych postach, ze gdzies indziej." Oczywiscie! Bo Dubaj jest w Azji. Na chwile obecna mieszkam w Tanzanii. Przeszkadza ci to? :) "Jej posty juz sa usuniete bo zglosila szybko do kasacji. Ja czytalam cala ta dyskusje." Niesamowite. Za kazdym razem jak cos napisze, zglaszam do kasacji. :) To moje hobby. :) "Postaram sie znalezc tamten temat i moze jeszcze beda posty dziewczyn, ktore przylapaly ja na klamstwie" Czekam z niecierpliwoscia :) xx "Tutaj pisze spod nicku hiena. Poczytajcie sobie" Dokladnie tak, to ja! Pisze rowniez spod nicku hhgfggfyjgygyfgy i Biedne Dziady. Generalnie zmieniam nicki co 5 sekund. Lubie zmiany ;) xx "ROR i azjatycka dlaczego was tu nikt nie lubi i siejecie zamet w kazdym watku?nie mozecie po prostu spie**olic z tego forum raz na zawsze?" Zazalenia to prosze do Tuska. Mnie w te machlojki nie wciagaj ;)