Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martata33

Jak moge zglosic skarge na babe z rejestracji z kliniki?

Polecane posty

Gość Martata33

Chodzi o to, ze na luty mialam miec termin wstawienia implantow piersi i wiedzialam tylko tyle, ze to bedzie luty, a dokladny termin miano mi podac po 15 stycznia, wiec zadzwonilam tam 17 i kobieta z rejstracji zaczela sie ze mna klocic, ze nie jestem nigdzie zapisana i ze moze tylko mi sie wydawalo, ze sie tam umawialam. Zdebialam po prostu. Jakies babsko bedzie mi wmawiac, ze cos sobie uroilam? Powiedzialam, ze w takim razie rezygnuje z ich uslug jak maja takie podejscie do klientow. Teraz jednak postanowilam, ze nie zostawie tak tego. Gdzie i komu moglabym zlozyc skarge na to babsko?

Gość była_fryzjerka.....89
mają swoją stronę internetową pewnie. wystaw im rekomendacje porządną :) możesz tez poszukać kontaktu do lekarza :)

Gość D...zapytajka!
jestes poyebana -zamiast implantów w cycki przeszczep sobie mózg:D

napisz do jej kierownika.zadzwoń do niej i poproś o jej przełożonego. Jak sie przestraszy to sobie przypomni o twojej wizycie jak nie to pogadasz sobie z kierownikiem placówki. Kiedyś tak zapisywałam moja mamę do prywatnej kliniki na badania. Panie sobie zapomniały mnie wpisać. Pech ciał,że gdy przyszłyśmy na badania ich kierownik cos od ich chciał i rozmowa była dosyć nie przyjemna. zostałyśmy wpisane na pierwszy najbliższy termin. Gdy sie zgłosiłyśmy to byłyśmy dobrze obsłużone i przepraszane.