Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie:(

dziewczyny pomóżcie długo tak będzię???

Polecane posty

Mój mały od urodzenia jest na mm nie miałam własnego pokarmu:( Od 4m zagęszczam mu mleko kleikiem ryżowym tak kazałam doktorka bo za dużo wypijał 210ml co 2h. Teraz ma 6 miesięcy na noc dostaję kaszkę 180ml o godzinie 21 o 23 już wstaję bo jest głodny wypija 180ml mleka z kleikiem później wstaję o 2 180ml mleka z kleikiem a później o 4 tyle samo a o 5 już sapać nie chce tak do 13 do spaceru na spacerze śpi jak wracamy do domu już nie chce spać, później śpi o 17.00 do 17.30 i nie chce już spać do 21 nie licząc że ciągle się w nocy przebudza bo mu smoczek wypada:( Długo to tak jeszcze potrwa kiedy wasze dzieciątka zaczeły przesypiać całą noc? Ja już nie mam siły na nic zaczeły mi wypadać włosy mam sińce pod oczami jak by mi ktoś po podbijał chodzę nie przytomna okropnie się czuję:(

Gość Czekając na rozum
a jesteś pewna że nie śpi bo jest glodny??? Kiedykolwiek spał całą noc? Zasypia sam? Moja córka przesypia od 3 tygodnia życia, też mm, zawsze dawki normalne wg tabeli żywienia

Od urodzenie nie przespał ani jednej całej nocy już go próbowałam później kłaść nic to nie dało:( zasypia sam a głodny jest na pewno bo próbowałam dawać mu wodę,sok,herbatkę nie chciał musi być mleko i koniec:( W dzień jak mąż wróci z pracy pojdzie do Niego ale w nocy nie ma mowy musi być mama i koniec:(

Gość Czekając na rozum
może za szybko podchodzisz do łóżeczka? U nas też córka budziła się, ale słychać że po chwili się uspokaja i zasypia znowu..jak człowiek dorosły też czasami się przbudza w nocy i znowu zasypia....

Mojej koleżanki córcia ma miesiąc śpi jej całą noc a jest na cyciu a mnie szlak trafia ona taka wypoczęta a ma takie maleństwo a ja mam dziecko 6 miesięczne i wyglądam jak cień człowieka:(

Może sprubój mu skrócić o 1 drzemkę w ciągu dnia , wiem będzie strasznie marudny it ale zabawiaj go postaraj się żeby wytrzymał może wtedy będzie bardziej śpiący. Mój synek teraz ma już co prawda 11mies ale spał w ciągu dnia 4-5 razy poczym nocą budził sie co chwilę chciał cyca i pobudke miałam o 5, teraz wstaje o 8.30-9 potem idzie spać koło 13 śpi ze 40min później kładę go 16 śpi jakieś 20min a później przetrzymuję go do 20.30-21 i śpi do rana budząc się 2 razy na cyca

Ja nie podchodzę od razu czekam chwilę ale on płacze do puki go nie wezme i nie nakarmię

sorka nie doczytałam że on śpi tylko 2 razy, może spróbój mu ten kleik dodawać tylko na noc, może go boli brzuszek i przez to sie budzi

Gość Ja też............
A jak go usypiasz?

Gość ale skoro dziecko jest na MM
i ma już 6 miesięcy, to nie powinno już jeść w nocy! po prostu ukróć nocne jedzenie

Ja go nie muszę usypiać po prostu go kładą i on sam zasypia tyle dobrego. Ja wiem że nie powinien jeść już w nocy ale co mam zrobić jak on tak żałośnie płacze do puki jeść nie dostanie

Gość ale skoro dziecko jest na MM
a jak sądzisz? inne dzieci grzecznie przestają jeść w nocy, gdy mama im powie, ze już jeść nie będą?;) nie on pierwszy i ostatni i nie Ty pierwsza i ostatnia;) musisz się przemęczyć kilka dni i będzie lepiej:)

ale skoro... Spróbuję tak zrobić skrócę mu na razie do jednego karmienia i zobaczymy jak będzie:)