Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .zapłakanaMatka...

15 lat i obcowanie płciowe

Polecane posty

Gość .zapłakanaMatka...

Wchodzę na to forum ,bo nie mam z kim o tym porozmawiać ,a bardzo mnie to trafi. Chodzi o moją córkę Anię. Ostatnio ,kiedy wróciłam z zakupów zastałam ją z jej pokoju w łóżku z jakimś chłopakiem ,który jak się okazało był o 4 lata starszy o niej-uczy się w technikum. Nie wiem ,co o tym myśleć. Zawsze wydawało mi się ,że taka sytuacja będzie miała miejsce dopiero ,kiedy skończy te 18lat i będzie bardziej dojrzała. Rozmawiałam z nią i jak się okazało to jest już jej drugi partner płciowy. Boją się ,żeby nie zaszła w ciążę i nie zepsuła swojego życia niemoralnym stylem bycia. Co byście zrobiły na mim miejscu? Jak mam jej wytłumaczyć ,że seks w tym wieku to nic dobrego ,że powinna dojrzeć do tego?

Gość .zapłakanaMatka...
Przepraszam za te literówki ,ale nie łatwo mi nawet o tym pisać.

Gość karola 26.
jak juz zaczela to przeciez nie przestanie

Gość trololooo
Polecam wizytę u psychologa. Mojej koleżance z córką pomogła. Tylko przyłapała ich przed ..

Gość CuQe
Stracić dziewictwo jako gówniara ;/ Świat schodzi na psy

Gość oikjuyhgt
Przede wszystkim zapytaj, czy się zabezpieczała. Jak tak, to pół biedy, jak nie, to chyba na Twoim miejscu bym nie wytrzymała i dała jej szlaban na wychodzenie z domu do 18-stki. Przekonaj ją, że nawet jeśli się zabezpiecza, to może zajść w ciążę i będzie miała wtedy wielki problem, który spadnie oczywiście na głowy rodziców.

Gość refucuj
Jeśli bierze z doopy do mordy to już raczej jest stracona

Gość safjnasfjnskfjas
XXI , piękny wiek . . .

Gość maltikav
Teraz nawet jesli jej zabronisz to ona na przekor to bedzie robic. Zreszta tego nie da sie zabronic. Jak nie u Was to zaczna sie spotykac u niego, zreszta do tego nawet lozko nie jest potrzebne. Moga to zrobic wszedzie. Skoro juz posmakowala sexu latwo z tego nie zrezygnuje, nawet jesli Ci obieca uwierz, ze na pewno tego nie zaprzestanie. Teraz jedynym rozsadnym wyjsciem jest szczera rozmowa, porozmawianie o zabezpieczeniu. Jesli zamierza regularnie wspolzyc do do gina i tabletki, plus gumka. Ona Ci powie mamo ja wiem o sexie wszystko wiem jak sie zabezpieczac. Ale to takie glupie gowniarskie gadanie i tak poniesie ich chwila, kiedys zapomna gumki, albo peknie, zsunie sie i bedzie lament. Bo ona nie chciala. Trzeba jej dac do zrozumienia jakie moga byc tego kosnekwencje i namowic na tabletki. Inaczej zmarunuje sobie zycie i Tobie. No i powiedz, ze nie zyczysz sobie nocowanie u Ciebie tego chlopaka, ani sexu za sciana pod Twoim dachem. Jak chca niech spotykaja sie gdzies indziej. Teraz juz czasu sie nie cofnie takze musisz jakos sie z tym pogodzic, ale dopilnowac zabezpieczenia i jej zdrowia.