Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafałek/.

kto oglądał tego zakłamanego gniota na Nat Geografic o katastrofie Smoleńskiej

Polecane posty

Gość no i co w zwiazku z tym?
NG pokazał film dokumentalny oparty na faktach a nie był to science fiction pani Gargas oparty na wymyślonych przypuszczeniach. Chcieliście przecież żeby światowa komisja na to spojrzała oczyma ekspertów. No to spojrzeli. I znów wam nie pasuje, bo nie było zamachu jak twierdzi pan Antoni i ta cała reszta. Szkoda tylko że pan Antoni zamiast pilnować swojego prezydenta prysnął czym prędzej do domu. A teraz najodważniejszy ze wszystkich probuje być i snuć swoje teorie spiskowe wszystkim, nie poparte żadnymi dokumentami. A "świadkowie" z filmu pani Anity ile dostali w łapę, żeby powiedzieć to, co autorka chciała usłyszeć? I dlaczego tylko kierowca autobusu twarz pokazał? I co oni mogli w ogóle widzieć, skoro była taka mgła jak była????

Gość po co tam lecieli?
na miting przedwyborczy:D

Jednak mój ojciec,nauczyciel historii w dobrym liceum powiedział mi podczasz rozmowy na skype że tego tendencyjnego gniota wyłączyl po dziesięciu minutach.A dla mnie ojciec to wiarygodna osoba. x x No to podaj uzasadnienia ojca swego takich ocen...

Gość Kpopstar
Stary Cap Tylko,ja stary capie miałem na myśli inną kontrowersyjną kwestię. Nie zadali sobie najmniejszego trudu by dotrzeć do problemu rozbieżności pomiędzy zeznaniami kontrolerów lotu a świadkami ich rozmów na nasłuchu radiowym co do podawanej wysokości. Nie zadali sobie trudu i nie byli obiektywni w przedstawieniu braków w dokumentacjach na ten temat. Nie zmuszaj mnie do tego bym nazwał wartość tego filmu po imieniu. Pozostańmy przy eufemizmach.